ANELI PRIZNALA JANJUŠU SVE O PREVARI SA BOROM: Iznela sve detalje AKCIJE sa njim, kamera sve zabeležila!

Autor:

Zadruga

23.02.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić priznala šta je imala sa Borom Terzićem.

ANELI PRIZNALA JANJUŠU SVE O PREVARI SA BOROM: Iznela sve detalje AKCIJE sa njim, kamera sve zabeležila!

Foto: printscreen

Prošle noći u toku emisije ,,Gledanje snimaka" produckija je prikazala takmičarima razgovor Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša, u kom je on ljubomorisao zbog njenog flertovanja sa Borom Terzićem. Takmičari su ostali u šoku zbog njenog ponašanja, te su mnogi izneli svoja mišljenja. 

Foto: TV Pink/printscreen

Marko Janjušević Janjuš Elita

 

- Ivana, jesam se iznervirao. Kratak mi je fitilj. Ne mislim da bi se desilo nešto izmešu Aneli i Terze, ali kada bi je ponovo uštnuo, onda bi mogao neko ovde da da sebi za pravo da pomisli kako se to nešto dešava. Biću iskren, mislim da sam jedan od onih koji ne pravi neke ljubomorne scene i ne pravim problem nikakav. Što se tiče Munje, ona sada sedi napsram njega, a da li mislite da neko možda ne bi rekao da se pomeri, s obzirom na to šta je bilo dok ja nisam bio tu?! Zasmetalo mi je štipanje za obraz Ona je dobila amneziju očigledno u tom momentu, jer je rekla da se toga ne seća - rekao je Janjuš.

- Stvarno se ne sećam. Juče sam mu ponovila da se ne sećam toga, ali stvarno. Možda je samo prošao pored mene, pa mi dodirnuo obraze - kazala je Aneli.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš Elita

 

- On je sebi dao malo veću slobodu. Nije razmišljao o tome šta njegov posupak može da izazove - kazao je Janjuš.

- Ja sam generalno takav. Kad je Bukilić bio ovde, ja sam Teodoru njegovu poljubio u vrat. Ja to tako ne gledam. Verovatno ljudima to smeta, ali ja nemam zlu nameru. Ja nikome devojku ne bih nikom dirao. Nemam zlu nameru - kazao je Terza.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading