NA ADRESU ALEKSANDRE NIKOLIĆ STIGAO SPECIJALAN POKLON ZA BEBU: Da li Car stoji iza svega?!

Autor:

Zadruga

13.02.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić se pohvalila poklonom, koji je stigao za njenu devojčicu.

NA ADRESU ALEKSANDRE NIKOLIĆ STIGAO SPECIJALAN POKLON ZA BEBU: Da li Car stoji iza svega?!

Foto: Instagram.com, ST/Nikola Mutić

Filip Car i Aleksandra Nikolić

Aleksandra Nikolić, pobednica Zadruge 6, i njen bivši partner Filip Car, trenutno očekuju dolazak njihove ćerke. Iako njihov odnos nije u najboljoj fazi, odlučili su da će zajedno odgajati dete. Ovu vest su potvrdili i objavom na društvenim mrežama, gde su mnogi fanovi izrazili svoju podršku i oduševljenje.

Međutim, Aleksandra je juče objavila novi snimak, sa proslave, povodom rođenja devojčice Nine, a fanovi su ostali zbunjeni. Naime, na proslavi koju je objavila, primećena je i njena majka Slovenka koja je uživala u igri sa osmehom na licu.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Aleksandra Nikolić

 

- Rodila se mala Nina - napisala je Aleks, a mnogi su pomislili da se upravo ona porodila.

Međutim, danas je objavila novi snimak garderobe za devojčicu, koja će uskoro doći na svet, a Aleksandra ne može da dočeka taj dan, pa se trudi da sve bude spremno za princezu:

- Mala princeza je danas dobila preslatke stvarčice - napisala je Nikolićeva, uz snimak garderobe, koju je dobila za devojčicu, a mnogi su se pitali da li ponosni tata, Filip, stoji iza svega.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Aleksandra Nikolić

Aleks je nedavno otkrila i da polako sprema torbu za porodilište. Sa svojim pratiocima je podelila peškire i pidžamu koju je kupila za boravak u bolnici nakon porođaja.

- Pripremamo torbu za porodilište polako - napisala je Aleks tada putem storija na društvenoj mreži Instagram.

Kako navodi Svet, iako joj je do porođaja ostalo svega dva meseca, ona je morala da zavrne rukave i obezbedi sve što je za bebu neophodno, pošto od Filipa Cara nema vajde.

- Drage moje, od sada možete zakazivati nadogradnju prave ruske kose kod mene i moje koleginice koja radi nadogradnju kose više od 20 godina. I same znate koliko sam dugo nosila nadogradnju, apsolutno znam šta svaka žena želi od ekstenzija - napisala je Aleks na Instagramu, te otkrila da će raditi kod koleginice u salonu, a posle porodiljskog planira da i sama postane gazdarica:

- Otvaram salon čim se porodim i kada beba malo poraste. Postajem gazdarica! Ulažem svoj novac u posao, niko mi ne pomaže. U salonu planiram da zaposlim radnike, jer ne mogu sama da radim. Upisala sam kurs i učim da radim nadogradnju kose. Imam završenu frizersku školu, odlučila sam da se usavršavam i radim na sebi. Pronašla sam sebe u frizeraju i to je nešto što me ispunjava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading