PAKLENO SUOČAVANJE MILJANE I IVANA MARINKOVIĆA: Odmah urnisala Jelenu, a onda je usledio pravi ŠOK!

Autor:

Zadruga

09.02.2024

23:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle žestokog susreta zakopali ratne sekire!

PAKLENO SUOČAVANJE MILJANE I IVANA MARINKOVIĆA: Odmah urnisala Jelenu, a onda je usledio pravi ŠOK!

Foto: youtube.com/pink.rs

Miljana Kulić se vratila u rijaliti šou-program "Elita" i tako ponovo postala ravnopravna takmičarka u borbi za glavnu nagradu od 100.000 evra. Međutim, reakcije njenih cimera su bila podeljena, a kamera je odmah uhvatila njenog bivšeg partnera Nenada Macanovića Bebicu, kojem je čim je ugledao kontroverznu Nišlijku oborio glavu dok ga je Teodora Delić pridržavala.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Miljana Kulić se vratila u Elitu

Ništa bolje nije prošao ni Ivan Marinković, kojem je odmah žestoko sve sasula u lice i prebacila mu što je uzeo njenu posteljinu nakon diskvalifikacije, što je on demantovao i rekao kako ima istu, još od prošle godine. Miljana je takođe Jeleni Marinković zamerila što se setila da njenoj majci Mariji Kulić čestita rođendan, dok se nisu setili da sinu Željku Kuliću poklone ništa pred ulazak u rijaliti, niti mu ostave paketić. 

Dobro veče Elitari, ja sam Miksi svi me znate, vratila sam se na inicijativu dragih gledaoca da se vratim, ljudi su sedeli i štrajkovali ovde ispred rijalitija. Ivanu zameram što si jedva čekao da me popljuješ sa mojim neprijateljem i ukrao si mi posteljinu. Znam sve ko mi je šta ukrao i bolje vas našla, smrzla sam se jer sam stajala napolju. I da Ivane, čestitate mojoj mami rođendan, a zaboravili ste da pošaljete paketić detetu - govorila je Miljana.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Miljana Kulić, Jelena i Ivan Marinković

Oni su vrlo brzo nakon toga spustili loptu i razgovarali u pušionici, a Ivana je zanimalo kako je njihov sin Željko i šta radi dok je on u rijalitiju. 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading