DEJAN DRAGOJEVIĆ OTKRIO DO SADA NEPOZNATE DETALJE O RAZVODU SA DALILOM: Jedan njen uslov je morao da prihvati!

Autor:

Zabava

28.01.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević je prekinuo tišinu, pa napokon progovorio o razvodu od Dalile.

DEJAN DRAGOJEVIĆ OTKRIO DO SADA NEPOZNATE DETALJE O RAZVODU SA DALILOM: Jedan njen uslov je morao da prihvati!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, M. M./ATAImages

Pobednik rijalitija "Zadruga 5", Dejan Dragojević nedavno je dobio poslovni angažman na jednoj domaćoj televiziji i postao voditelj, što ga je veoma obradovalo, ali došlo je vreme da stavi tačku na komentare i odgovori na brojna pitanja, koja su se ticala njegovog braka i razvoda od Dalile Dragojević.

Podsetimo, Dalila je u Zadrugu ušla zajedno sa Dejanom, tadašnjim suprugom, a ubrzo ga je prevarila i ostavila zbog Filipa Cara, sa kojim je započela vezu u rijalitiju. Odmah po napuštanju Zadruge, Dalila i Dejan su se razveli, a ona je odlučila da zadrži njegovo prezime, što je Dejanu, kako i sam priznaje, veoma smetalo.

Republika

Foto: ATA Images

Dejan Dragojević i Dalila Dragojević

 

- Dalila je želela da zadrži moje prezime... Na početku sam se protivio i smetalo mi je, ali su mi kasnije objasnili da ona ima to pravo. Ja mogu da tražim da promeni, ali onda ona može ponovo da ga zatraži, tako je odlučila, sada me ne zanima - priznao je Dejan Dragojević u jednoj emisiji.

U intervjuu za Republiku, Dejan je otkrio da li planira opet da stane na ludi kamen:

- Ne težim "ludom kamenu". Bitno mi je da se Jovana i ja volimo, nema potrebe da srljamo. Skroz sam se distancirao od toga, kad se desi, desi se... Planiram budućnost sa njom, nekako je za to, ne smeta joj moja medijska slika. Valja čovek da navikne na to da će te kritikovati neka baba sa sprženom kosom od blanša, da će te vređati... Jovana je flegma, krenula je i ona snima. Ranije nije htela ništa, ja sam je naterao da otvori Instagram zbog posla, treba da pokrene privatni biznis, mora da se snima - otkrio nam je Dejan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Biljana

02.02.2024 19:52

Dejane od proslosti se ne zivi.Priznala je svoju gresku.Vratila te porodici .Srecan si sa Jovanom.Pusti je da bude srecna.Bog nagradjuje dobrotom a ne mrznjom.