ZOLA OTKRIO DA LI SE VRAĆA U ELITU: U prenosu uživo sve priznao, Miljana ga teroriše sa NEPOZNATOG BROJA!

Autor:

Zadruga

30.01.2024

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car izvukao najbitnije odgovore od Lazara Čolića!

ZOLA OTKRIO DA LI SE VRAĆA U ELITU: U prenosu uživo sve priznao, Miljana ga teroriše sa NEPOZNATOG BROJA!

Foto: tiktok.com/printscreen

Bivši zadrugar Filip Car u svojoj emisiji na društvenoj mreži TikTok ugostio je Lazara Čolića Zolu koji je nedavno diskvalifikovan iz "Elite". Njih dvojica su razgovarali o njegovom odnosu sa Miljanom Kulić, koja je vrlo brzo nakon njega takođe diskvalifikovana. 

Zola je otkrio svoje planove, progovrio o mogućnosti da se pomiri sa Miljanom, ali i priznao da je od nje dobijao pozive sa skrivenog broja. 

- To je za mene bilo i prošlo, neću da pričam dobeo,a ni loše za nekog. Mene to ne interesuje, nisam se upalio da iznosim svoju priču. Želim svima sve najbolje, samo  mene da ne diraju. Ja nisam bitan, što sam bio bitan, bio sam budala. Ja želim da se posvetim nekom drugom životu. Nije da neću da pričam, nego me je blam da pričam. Čekam još neke ljude, pa da vidim do koje granice su spremni, pa onda sa dokazima crno na belo sve da kažem. Ja sam sad u Beču, super mi je i snalazim se. Javljaju mi se naši ljudi, zanimljivu su i mogu da kažem da mi je za sad super ovde - govorio je Lazar Čolić. 

Republika

Foto: tiktok.com/printscreen

Filip Car i Lazar Čolić Zola TikTok lajv

- Hteo sam da te pitam vezano za rijaliti da li je tvoja rijaliti karijera završena? - upitao je Car. 

- Na to nije moguće da se da odgovor. Ljudi moraju da shvate smo period života obeležili rijalitijem i da uvek ako nam se ukaže prilika da zaradimo, zašto bih pljuvao? Ako ništa to nam je pomoglo u finansijskom smislu i neću da kažem da neću nikad. Mislim da ni ti ne možeš da kažeš da nećeš nikad - odgovorio je Zola, pa progovorio o planovima u Beču:

- Ne znam da li će ovakva situacija da ostane, ali mi se sviđa i ne bih imao problem da ostanem ovde - priznao je Zola. 

- Da li očekuješ Milju u Beču? Da li je bilo poziva sa skrivenog broja? - dodao je Filip Car. 

Republika

Foto: tiktok.com/printscreen

Filip Car i Lazar Čolić Zola TikTok lajv

- Bilo je, ali ne bih pričao. Neke stvari mi nisu jasne i tu temu bih da zaobiđem istog momenta, mngoo bi mi značilo da se ne iznerviram. Razne stvari su se dešavale, objavljivale je ono što jeste i nije. Mnogo ovo traje, mnogo se vuče... Ona ima svoje stavove misli da je ona u pravu, ja mislim da sam ja. Najbolje je da ona ide na svoju stranu, ja na svoju. Svi su očiglednu više u pravu nego ja, neka ide na svoju stranu i sluša. Valjda će i mene Bog da pogleda. Jesmo sami krivi, ali to je život. Svašta se dešavalo i pored svih situacija, šta sam dobio? Ti ćeš biti najsrećniji čovek na svetu i imaš razloga za to, a ja sam mnogo vremena bacio uzalud - pričao je Zola. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading