GROBARI U ŠOKU! Mateus Saldanja NAPUŠTA Partizan?! Već se ZNA gde nastavlja KARIJERU!

Autor:

Sport

20.05.2024

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač crno-belih slikao se na stadionu budućeg kluba.

GROBARI U ŠOKU! Mateus Saldanja NAPUŠTA Partizan?! Već se ZNA gde nastavlja KARIJERU!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana završiće sezonu u Superligi Srbije na drugom mestu, što im je obezbedilo mesto u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Ova vest je razveselila navijače crno-belih, ali je takođe izazvala i dodatnu pažnju zbog najave potencijalnog transfera najboljeg strelca "parnog valjka", Mateusa Saldanje, u redove turskog giganta Galatasaraja.

Brazilac je nedavno prisustvovao istanbulskom derbiju između ove ekipe i Tadićevog Fenerbahčea, što je dodatno podgrejalo spekulacije o njegovom mogućem prelasku u turski klub. To je navelo mnoge da veruju da bi sledeće sezone nekadašnji napadač Nefčija mogao da zaigra baš u Turskoj.

 

 

Ipak, dobra vest za navijače Partizana je to što su Saldanja i crno-beli postigli dogovor da Brazilac ostane u crno-belom dresu tokom predstojećih evropskih kvalifikacija, pre nego što potencijalno pojača redove Galatasaraja. Detalji ovog transfera još uvek nisu poznati, ali će svakako biti praćeni sa velikim interesovanjem.

Ova vest je izazvala raspravu među navijačima i pristalicama kluba iz Humske, koji su podeljeni oko toga da li bi Saldanja trebalo da napusti Partizan ili ne. Svi se slažu da bi odlazak ovog efikasnog fudbalera bio veliki udarac za izabranike Alberta Nađa, ali isto tako prelazak u klub poput Galatasaraja predstavlja ogromnu priliku za njegov dalji razvoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading