IZBIO PORODIČNI SKANDAL U DOMU TOPALKOVE ĆERKE! Muž Helene Topalović dobio PRETNJE od BIVŠE, idu na SUD zbog KRŠENJA DOGOVORA!

Autor:

Zabava

28.04.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Dimitrijević progovorila!

IZBIO PORODIČNI SKANDAL U DOMU TOPALKOVE ĆERKE! Muž Helene Topalović dobio PRETNJE od BIVŠE, idu na SUD zbog KRŠENJA DOGOVORA!

Foto: Instagram.com

Helena Topalović, ćerka poznatog folk pevača Milana Topalovića Topalka, prošle godine je postala majka devojčice kojoj je zajedno sa svojim deset godina starijim suprugom, Draganom Aleksićem, dala ime Dominika. Ovaj događaj je bio popraćen velikom pažnjom javnosti, s obzirom na popularnost porodice Topalović u medijima.

Jelena Dimitrijević, bivša voditeljka televizije "Happy", jednom prilikom je progovorila o svom braku sa Draganom Aleksićem, bivšim suprugom Helene Topalović. Ona je otkrila da su u lošim odnosima i da ne toleriše nedolično ponašanje oca svog deteta prema njihovoj ćerki. Jelena je takođe najavila da će o svemu što ima da ispriča govoriti isključivo pred kamerama.

Foto: printscreen

Helena Topalović i suprug

 

- Bolje im je da nikad ne koriste fotografije i snimke mog deteta na društvenim mrežama, jer će odgovarati pred zakonom - rekla je Jelena, pa otkrila kako je prihvatila saznanje da joj se bivši muž oženio Helenom.

- Prihvatila je ona njega i on nju, mene to ne zanima. Ne tolerišem ružno i nedolično ponašanje oca prema detetu. To ne prihvatam ni od jedne ni od druge strane - rekla je Jelena, ali nije otkrila konkretno o čemu se radi.

- To što imam da ispričam, reći ću isključivo pred kamerama, pozovite me u emisiju neku - izjavila je voditeljka, a na pitanje da li smatra da je njihov brak iz koristi, kao što se spekuliše, imala je odgovor.

Foto: Printswcreen Youtube Grand Magazin TV Grand

Jelena Dimitrijević

 


Jelena Dimitrijević je takođe komentarisala finansijsku situaciju bivšeg supruga, ističući da ne zna da li on zaista ima novca te da njihov brak nije bio iz koristi. Osim toga, otkrila je da su u lošim odnosima i da prema njoj ne ispunjava nikakve obaveze.

- To nikad niko neće znati. Kad se budem udavala, bićete obavešteni, jer ja ne krijem muža - zaključila je za "Kurir", verovatno aludirajuću na to što Helene izbegava da pokazuje muža javno ili ga često odseče na slikama.

Prema pisanju portala, Dragan Aleksić je bogati biznismen koji u Dubaiju poseduje zgradu od čak 20 spratova. On se trudi da svoju suprugu obasipa skupim poklonima i da zajedno često borave na egzotičnim destinacijama, što samo dodatno intrigira javnost.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading