ZOLI STIGLA PORUKA OD MILJANE: Puče istina uživo u programu, čeka se reakcija DISKVALIFIKOVANOG takmičara!

Autor:

Zadruga

07.01.2024

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić poslala jasnu poruku svom bivšem dečku!

ZOLI STIGLA PORUKA OD MILJANE: Puče istina uživo u programu, čeka se reakcija DISKVALIFIKOVANOG takmičara!

Foto: ATAImages

Takmičarka "Elite" Miljana Kulić je danas malo popila na proslavi Božića, pa je od muzičara naručila pesmu koja je podseća na diskvalifikovanog učesnika rijalitija, bivšeg dečka Lazara Čolića Zolu. Miljana je poželela da čuje pesmu "Beograđanka", koju u originalu izvodi Halid Bešlić.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana Kulić peva "Beograđanku"

- Samo za tebe i ljubav tvoju zanosnu, vraćam se majci u Bosnu! - pevala je Miljana na sav glas.

Podsetimo, Zola je nedavno samoinicijativno napustio rijaliti, a juče se oglasio na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana Kulić slomljena na proslavi Božića

- Apsolutno nijednu izjavu nigde nisam dao otkad sam napolju, niti planiram u narednih par dana. Tako da, sve što čujete ili pročitate vezano da sam ja izjavio je laž - započeo je Zola, pa dodao:

- I kao što rekoh, sutra stižem u Beč sa kumom zbog poslovnih obaveza, a vama koji slavite želim sutra SREĆAN BOŽIĆ, a večeras SREĆNU BADNJU NOĆ i neka nas Bog čuva i naše porodice - poručio je Čolić putem storija na društvenoj mreži Instragram.

Kulićeva sumnja da je ostala u drugom stanju sa njim, a cimerima je priznala da ne zna šta će uraditi ako je ovo istina. Sve vreme razmišlja o tome šta Zola radi u spoljnom svetu, a cimerima je otkrila i da je on pokušao da uceni produkciju, a kad mu plan nije uspeo, doneo je odluku da napusti rijaliti, a ona se tada vratila u Belu kuću. Nije poznato da li će se on vratiti na imanje ili je rijaliti za njega zauvek završen.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Pink

Zola i Miljana

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vrijeme je

07.01.2024 20:05

Vrijeme je da MIljana ima njen dom,njenog muza,djecu,porodicu.Ako je Zola voli zasto da ne .Djecu ne treba sprijecavati ako su srodne duse.Zola je dobar decko ,on bi pomogao Miljani da prevazidje njene probleme.On vise ne kocka,radi na njegovoj kilazi jos da prestane da pije bio bi super.U Derventi moze imati bolji zivot nego Kulici u Nisu ,Bosna je divna za zivot