"AKO TE NE MOGU IMATI JA, NEĆE TE IMATI NIKO" Zločin koji je zgrozio zemlju - zadavio maloletnicu, pa oskrnavio njeno telo (VIDEO)

Autor:

Svet

22.05.2024

01:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istražitelji su pronašli dva inkriminišuća video snimka na telefonu optuženog.

"AKO TE NE MOGU IMATI JA, NEĆE TE IMATI NIKO" Zločin koji je zgrozio zemlju - zadavio maloletnicu, pa oskrnavio njeno telo (VIDEO)

Foto: Shutterstock

Slučaj ubistva Marije Sofije (14) potresao je i zgrozio celu Nemačku, piše Bild.

Kada se devojčica krajem septembra nije vratila kući iz škole, njena porodica ju je prijavila kao nestalu. Ali, 23 sata kasnije otkriven je užasan prizor - drvoseča je pronašao mrtvu devojčicu iza jedne šupe u Bad Emstalu.

Marija Sofija je zadavljena, a njeno telo seksualno zlostavljano.

U utorak pred Velikim omladinskim većem Okružnog suda u Kaselu počinje suđenje za ubistvo protiv osumnjičenog Renea G. (21).

- Kada se uveče smirim, mnogo razmišljam o tome - kaže njena sestra Šantal R. (18).

Na dan kada je njena sestra umrla, rodila je svoje drugo dete, sina Emilijana. Marija Sofija je trebalo da bude kuma.

Šantal poznaje osumnjičenog ubicu od školskih dana, bili su nekada bliski prijatelji. Sada kaže: "On je opasnost za čovečanstvo."

Roditelji Marije Sofije žive odvojeno, a oboje su pomoćni tužioci.

- Moja najveća briga je da će počinilac biti preblago kažnjen - rekao je otac Damijan S. (40).

Kako kaže, Renea G. poznaje samo sa fotografija.

- Ne znam kako će biti kada ga prvi put vidim na sudu. Ali bez obzira na to šta će se desiti na suđenju, ništa i niko mi neće vratiti moju ćerku - kaže otac.

Marija Sofija i Rene G. su povremeno provodili vreme zajedno, bili su prijatelji. Navodno je Rene G. želeo vezu.

- Ona se osećala premlado. Na to je on verovatno rekao: "Ako te ne mogu imati ja, neće te imati niko" - rekla je njena tetka.

Dana 27. septembra 2023. godine, on je navodno je zadavio 14-godišnjakinju tokom susreta kako bi, prema optužnici, zadovoljio svoj seksualni nagon.

Nakon toga je, prema tvrdnjama, dodirivao telo "na seksualno motivisan način" i to snimao. Prema informacijama Bilda, nosio je providne jednokratne rukavice.

Istražitelji su pronašli dva inkriminišuća video snimka na telefonu optuženog.

Na pitanje Bilda, glavni tužilac, Andreas Tone, je potvrdio da je na njima prikazana mrtva 14-godišnjakinja i "ruka koja dodiruje telo".

- Zločin se dogodio neposredno pre nego što je napunio 21 godinu i zato još potpada pod omladinsko pravo. Siguran sam da je to imao na umu. Takođe je pre zločina sproveo obimno istraživanje - rekao je Ergun Eser (52), predstavnik pomoćne tužbe devojčicinog oca Damijana.

Prema informacijama Bilda, Rene G. je, između ostalog, pretraživao koliko vremena je potrebno da osoba umre od davljenja.

Za prvi dan suđenja pozvano je jedanaest svedoka. Presuda bi mogla biti doneta do kraja maja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading