MILOJEVIĆ KONAČNO PODIGAO PEHAR SA ZVEZDOM U KUPU! "Hvala državi, hvala FSS na ovako DIVNOM stadionu"!

Autor:

Sport

21.05.2024

23:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda osvojila 28. pehar Kupa Srbije pobedom nad Vojvodinom.

MILOJEVIĆ KONAČNO PODIGAO PEHAR SA ZVEZDOM U KUPU! "Hvala državi, hvala FSS na ovako DIVNOM stadionu"!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su Kup Srbije savladavši Vojvodinu rezultatom 2:1, na stadionu Lagator u Loznici.

Golovima Mirka Ivanića u 37. minutu i Uroša Spajića u 66. crveno-beli su stigli do 28. trofeja u najmasovnijem takmičenju, dok je poraz Novosađana ublažio bivši igrač Zvezde Aleksa Vukanović u sudijskoj nadoknadi vremena.

Bio je to, ipak, prvi pehar u kupu za Vladana Milojevića kao trenera kluba sa Marakane, što mu je predstavljalo posebno zadovoljstvo. Nije krio šef stručnog štaba srpskog šampiona zadovoljstvo zbog velikog uspeha, koji su njegovi izabranici ostvarili na terenu protiv Novosađana.

Foto: Starsport

trener Crvene zvezde Vladan Milojević

- Lep je uvek osećaj, pogotovo dupla kruna. To nisam imao. Hvala mojim igračima, toliko su hteli da mi je podare. Imam mnogo dobre ljude oko sebe, o igračima da ne govorim. Oni su sve pokzali na terenu. Bitno mi je da imam dobre ljude, momke... Oni su i roditelji. Tokom puta koji smo prošli od decembra meseca istinski sam uživao. Istinski im hvala! - rekao je Milojević.

Ipak, po rečima trofejnog trenera, vremena za slavlje nema previše:

- Sledeće je da se lepo odmorimo. Večeras, eventualno sutra se i odmah se spremamo se za naredni meč Moramo da pronalazimo nove izazove. To je fiudbal, to je život, to je esencija sporta - dodao je šef struke Zvezde, pa se osvrnuo na utakmicu:

- Mi smo već igrali protiv Vojvodine. Moram da pohvalim stručni štab koji je fenomenalno odradio skaunting. Znali smo mehanizme Vojvodine. Stvarali smo šanse... Vrtelo mi se u glavi kao protiv Partizana … Kada promašite šanse, jer smo ipak igrali protiv kvalitetnog protivnika. Dupla kruna je predstavljala veliki ulog. Za Vojvodinu bi trofej kupa predstavljao sigurno mesto u Evropi. Poveli smo, kontrolisali meč, nažalost imali nekoliko poništenih golova. Zasluženo smo pobedili.

Republika

Foto: Starsport

 

Na kraju je imao poruku za kolegu sa klupe Novosađana, navijače, ali i o novom lozničkom Lagatoru.

- Drago mi je da je moj kolega Bandović produžio ugovor i da će Vojvodina imati kontinuitet. Hvala navijačima, ali moram još nešto da dodam: hvala i na ovako divnom stadionu. Ja sam dosta vremena proveo u inostranstvu, a ovo je stvarno jedan prestižan stadion. Verujte, znao sam da je ovako lep, ali tek kad dođete i vidite, shvatite. I, moram, stvarno... kako god da to neko protumači, a kod nas se uvek to "tumači"... ja sam sportista i još jednom u ovom trenutku, stvarno... ovo je jedno zdanje koje je trebalo našem fudbalu! Bravo za Fudbalski savez Srbije, bravo za državu, jer nemoguće je napraviti ovakvo zdanje bez pomoći države. U svakom slučaju, nadam se da će Loznica, koja je dobila ovakvo zdanje, da će ovaj grad i ovaj region, ali i sugrađani iz Republike Srpske koja je vrlo blizu, dolaziti  ovde da gledaju superligaški fudbal. Sve je bilo na vrhunskom... vrhunskom, evropskom i svetskom nivou - istakao je Vladan Milojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading