JANJUŠEV ŠOK POTEZ NAKON SUOČAVANJA ANELI I ASMINA: Niko nije ni sanjao da će posle svega da uradi OVO!

Autor:

Zadruga

21.05.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši košarkaš ne odustaje od njihove priče!

JANJUŠEV ŠOK POTEZ NAKON SUOČAVANJA ANELI I ASMINA: Niko nije ni sanjao da će posle svega da uradi OVO!

Foto: TV Pink/printscreen

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić su ovonedeljni potrči, po odluci vođe Jelene Marinković, pa trenutno borave u izolaciji. Iako njih dvoje nisu u dobrim odnosima, njeno sinoćno suočavanje sa Asminom Durdžićem stvorilo im je nove probleme, zbog kojih Janjuš nije mogao da odoli da joj se ne obrati kad su legli da spavaju i stavi joj do znanja da je voli. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Janjuš i Aneli razgovaraju u izolaciji

- Je l' ima nešto da te muči? - upitao je Janjuš.

- Dosta toga, muči me to šta je sve iznosio, kada je to pokazao, postala sam realnija, strah me šta je napolju. Rekla sam šta i kako bi bilo - rekla je Aneli.

- Jasno je to kao dan - dodao je Janjuš.

- On je imao telefon u rukama, videla sam sliku. On je pričao mnoge laži koje su me poremetile, mora da te to poremeti, ne što se tiče njega, već informacija da me se brat odrekao, užasno sam. Poremetilo me je to, razmišljam o Siti, ona koja napolju ne zna gde urada, od dece, do svega, od sramote, poruka, svega što joj pišu ljudi, razmišljam o mami, to za brata što mi je rekao, to mi i ima logike, on to nije saznao od brata, već od nekoga drugo, a poremetilo me je kada čujem to, jer osećam to, brinem se o svojoj Nori, njoj otac meni sinoć u lice kaže da joj je neki tamo čovek tata, razmišljam o njoj, kako će joj biti da sluša sve to, kako ću ja sutra sa njom za ruku šetati ulicom. Ja želim sama da živim sa Norom - govorila je Aneli.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Janjuš i Aneli razgovaraju u izolaciji

- Da nije nešto u vezi mene da te muči, jer nema razloga . Ja sam te pitao o čemu razmišljaš, ali to je tvoj izbor o čemu razmišljaš - rekao je Janjuš,

- To je tvoje mišljenje, ja sada imam dete, i meni je dete na prvom mestu - rekla je Aneli

- To je tvoj izbor, moraš misliti, žensko si - dodao je Janjuš.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading