SKANDAL U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI: Ša bez prestanka TERORISAO Mionu, ona posle svega POGAZILA roditelje!

Autor:

Zadruga

01.01.2024

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper nije mogao da se obuzda, mlada pevačica pala na njegove manipulacije!

SKANDAL U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI: Ša bez prestanka TERORISAO Mionu, ona posle svega POGAZILA roditelje!

Foto: TV Pink/printscreen

Juče su pred doček Nove godine u rijalitiju "Elita" bile organizovane posete porodica, koje su prošle jako turulentno i mnogo toga se promenilo. Porodica Miona Jovanović svojoj ćerki očitala je brutalnu lekciju zbog veze sa Nenadom Aleksićem Ša. Ona je nakon toga rekla kako će razmisliti da li će ostati sa njim, zbog čega je on dramio tokom cele noći. 

Dva dana sam savršen, spustim loptu, šta sada?! Za šta sada da spustim loptu, šta da čekam?! Ona mi je rekla da je izgubila sebe pored mene, a to mi nikada nije rekla. Treba da sedim ovde kao papak, da mi neko daje koske. Svi parovi zagrljeni, samo ja ne mogu da zagrlim svoju devojku. To me boli, znaš kako to boli - rekao je reper.

Njih dvoje su nakon toga raspravu nastavili u dvorištu, a onda je Lepi Mića u pabu "Prijatelji" pokušao da ih dozove pameti. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

Mama i tata su odlučili umesto nje, ne postoji razgovor. Smatraju me najgorim likom, svi me tako oslovljavaju, ja sam rekao da neću više da čekam - besneo je Ša

- Nemoj da praviš cirkus, ko god da ti dođe ovde, ti ćeš da budeš isti, takav si kakav si. Ne dam te da me poljubiš. Ti si takav manipulator, ja ne mogu da verujem - odbrusila je Miona.

- Želim da te poljubim, ako mi kažeš za šta sam kriv ja ću priznati, samo mi reci u čemu je problem. Je l' treba ja sutra da dođem na rođendan i da ne mogu da poljubim svoju devojku? - nastavio je Aleksić. 

Međutim, iako je delovalo da će Miona poslušati svoje roditelje, ona je pogazila njihovu reč, pa je na kraju noć završila u krevetu sa reperom u zagrljaju. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading