''SVE SE ODLAŽE ZBOG SUBOTE'': Poznati glumci na originalan način pozvali navijače na Marakanu zbog proslave titule! (VIDEO)

Autor:

Sport

20.05.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje se spektakl.

''SVE SE ODLAŽE ZBOG SUBOTE'': Poznati glumci na originalan način pozvali navijače na Marakanu zbog proslave titule! (VIDEO)

Foto: youtube/screenshot

Crvena zvezda se sprema da obeleži osvajanje sedme uzastopne titule, i svoje 35. titule u istoriji kluba, na impresivan način. Proslava će se održati u subotu, 25. maja u 19.00 časova na stadionu Rajko Mitić, tokom poslednjeg meča plej-ofa Superlige između Crvene zvezde i Čukaričkog. Klub već nedelju dana poziva svoje vernike da se pridruže proslavi, sa ciljem da naprave dupke pun stadion.

Da bi dodatno podstakli navijače da se pridruže proslavi, mladi glumci Denis Murić i Miloš Petrović Trojpec su snimili originalan i duhovit spot u kojem pozivaju sve navijače da dođu na stadion. U spotu su pokazali svoju ljubav prema klubu i pozvali sve pristalice Crvene zvezde da se pridruže proslavi. Ovaj gest je sigurno dodatno ojačao atmosferu i uzbuđenje oko proslave.

U Ljutice Bogdana su odlučili da ulaze bude besplatan  za sve navijače koji se odluče da dođu na Marakanu i podrže svoj omiljeni klub tokom ove važne utakmice. Ovo će sigurno dosta obradovati navijače. Pored proslave titule, fudbaleri Crvene zvezde imaju još jedan važan meč u planu. Sutra će se boriti protiv Vojvodine u finalu Kupa Srbije, koje se održava u Loznici, sa početkom u 20.15 časova. Ovo će biti još jedan veliki trenutak za klub i prilika da pokažu svoju snagu i veštinu na terenu.

Uzbuđenje oko proslave sedme uzastopne titule i finale Kupa Srbije sigurno će učiniti ovaj vikend veoma posebnim za navijače Crvene zvezde, koji će imati priliku da podrže svoj omiljeni klub i budu deo istorijskih trenutaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading