ISPLIVALI DETALJI AFERE MAJE I ANĐELA: Ranković preplašen zbog raskrinkavanja - ANITA NA APARATIMA!

Autor:

Zadruga

16.12.2023

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon ovog razgovora mnogi sumnjaju da su glasile o njihovom intimnom odnosu istinite!

ISPLIVALI DETALJI AFERE MAJE I ANĐELA: Ranković preplašen zbog raskrinkavanja - ANITA NA APARATIMA!

Foto: printscreen/RTVPink

Maja Marinković i Anđelo Ranković započei su prepucavanje u dnevnoj sobi, u kojoj je on prebacio da pravi haos po Beloj kući i nazvao je ološem, što je nju jako iznenadilo. Maja nije mogla da veruje da joj je Ranković izgovorio takve reči, zbog čega je pokušavala da sazna o čemu se radi i zbog čega je stvorio takvo mišljenje o njoj. 

Anđelo je sve vreme provlačio da ga je Maja izdala i da samo čeka da ona oplete, a ona se sve vreme smejala i uživala u provokacijama koje se dešavaju između njih. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Maja Marinković i Anđelo Ranković


- Što pališ ti vatru? Kakav ološ - rekao je Anđelo. 

- Ja to tebi nikad ne bih - poručila je Maja. 

- Ti si ološ kakvog ovde nisam upoznao, ober ološ. špraviš frke, navodiš ih da izlude Ćomija. Mene si dva puta izdala, ali pričaćemo o tome posle ručka - nastavio je Ranković.

- Ajde, ali lepo da sednemo. Šta hoćeš ti od mene? Narod će da pomisli da je to stvarno. Ja ga još štedim, jer te gotivim. Dobar si momak, da je neko drugi, znaš kako bih ja komentarisala situaciju u kući - govorila je Maja Marinković, pa je ona nastavila:

- Naljutio se na mene jer smo se Bebica i ja kladili, rekla sam Bebici da mi dođe ručak, a njega sam izostavila i neće više da priča sa mnom - otkrila je Marinkovićeva. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Maja Marinković


Podsećamo, Maja i Anđelo se pozaju već godinama, pa su tokom jednog od zajedničkih boravaka u "Zadruzi" priznali su da su se dopisivali, što je razotkrio njen tadašnji partner Marko Janjušević Janjuš. Mnogi smatraju da se između Anđela i Maje desilo nešto više od prijateljstva i da Ranković strahuje da će ona to iskoristi da iznese, kako bi mu napravila probleme sa Anitom Stanojlović sa kojom se trenutno muva i flertuje. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading