CAREVA SLIKA OSVANULA NA APLIKACIJI ZA UPOZNAVANJE: Aleks će pošizeti, on se hitno oglasio! (FOTO)

Autor:

Zadruga

12.12.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šta li na ovo kaže trudna pobednica "Zadruge 6"?

CAREVA SLIKA OSVANULA NA APLIKACIJI ZA UPOZNAVANJE: Aleks će pošizeti, on se hitno oglasio! (FOTO)

Foto: Instagram.com, ST/Nikola Mutić

Filip Car i Aleksandra Nikolić

Pobednica "Zadruge 6" Aleksandra Nikolić trenutno uživa u Hrvatskoj sa svojim izabranikom, bivšim zadrugarom, Filipom Carem. Čini se da su napokon uplovili u mirnu luku i da funkcionišu bolje nego ikad, a Aleksandra sa fanovima najčešće komunicira putem Jutjuba, gde objavljuje videe.

Nedavno je porazgovarala sa pratiocima, pa im otkrila kako podnosi sada trudnoću i priznala da joj nije lako i da jedva čeka porođaj. Međutim, sad se na društvenim mrežama pojavila fotografija koja bi mogla da utiče na pobednicu "Zadruge 6" i danas joj pokvari dan. 

Naime, neko je koristio Filipove fotografije kako bi napravio profil na aplikaciji za upoznvanje. Car je to primetio pa se odmah oglasio i obratio osobi koja mu je ovo smestila. 

- Josipe, mogao si naći nekog lepšeg za koristiti za upoznavanje sa ribama - napisao je Car i dodao emotikone koji se smeju. 

Republika

Foto: Instagram.com

Filip Car

Još uvek nije poznato da li je Aleks zbog  ovoga poludela i doživela nervni slom ili je ipak sve ovo doživela kao šalu i nastavila svoj dan regularno. 

Inače, otkako se pomirila sa Filipom i otišla u Crikvenicu Aleks se trudi da svoj privatni život što više može drži u tajnosti, pa se preterano ne eksponira na društvenim mrežama i nije toliko aktivna koliko je bila ranije. Baš zbog toga njen povratak na platformu Jutjub obradovao njene verne fanove, koji su navikli da njen život prate 24 časa dnevno, dok je živela pod kamerama u Šimanovcima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading