ENA GLASA ZA ANELI, ŽELI DA JE DOVEDE DO POBEDE: Učesnica Elite se izlanula, pa otkrila da Janjuševa supruga stoji iza svega!

Autor:

Zadruga

12.12.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković je zaključila da Ena glasa za Aneli i da je zbog nje treća najmoralnija osoba u Eliti.

ENA GLASA ZA ANELI, ŽELI DA JE DOVEDE DO POBEDE: Učesnica Elite se izlanula, pa otkrila da Janjuševa supruga stoji iza svega!

Foto: Instagram.com, ST/Dragan Kadić

Učesnici "Elite" juče su imali zadatak da izaberu najmoralniju osobu u kući, a Milan Milošević im je kasnije, tokom emisije "Pretres nedelje", otkrio rezultate gledalaca, koji su u nikad većem broju glasali. 

Na trećem mestu našla se Aneli Ahmić, što je posebno obradovalo njenog trenutnog izabranika, Marka Janjuševića Janjuša, koji se odmah javio za komentar:

- Od kako je ušla u kuću ona samo gleda mene, naravno da je moralna. Ona je sigurno i Asminu bila verna, to što je prošla svašta u životu ne znači da nije moralna - prokomentarisao je Janjuš.

Odmah posle, u raspravu se uključila i Maja Marinković, koja je oštro osudila Anelino ponašanje i smatra da je sve, samo ne moralna osoba, a obrazložila je i zašto:

- Izgleda da su ovi gledaoci totalno zakazali. Smatram da moralna osoba ne dopušta sebi da se kao majka ponaša onako na žurkama, povraća po WC-u, meni je bolje kad sam na lošoj anketi, kad vidim ko je na pozitivnoj. Ja mislim da je ovo Ena glasala. Želim Staniji i Jasminu sreću u ljubavi - rekla je Maja.

- Ljubomora! Milane, meni je drago što sam uvek bila na pozitivnim anketama, stvarno mislim da jesam moralna, da sam lojalna, hvala svima - rekla je Aneli.

. Mislim da gledaoci glasaju za onog ko je njima lično simpatičan, nisu objektivni - završila je Marinkovićeva.

Na drugom mestu bio je Marko Đedović, a na prvom Milena Kačavenda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading