NAKON PINKOVOG OBAVEŠTENJA O VANREDNOM UBACIVANJU, ANA ĆURČIĆ SPAKOVALA KOFERE: Svi željno iščekuju njen susret sa Kačavendom!

Autor:

Zadruga

11.12.2023

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večeras je najavljeno novo vanredno ubacivanje u Elitu, a jedan potez Ane Ćurčić zaintrigirao je sve.

NAKON PINKOVOG OBAVEŠTENJA O VANREDNOM UBACIVANJU, ANA ĆURČIĆ SPAKOVALA KOFERE: Svi željno iščekuju njen susret sa Kačavendom!

Foto: ATA Iamges

Ana Ćurčić, jedna od omiljenih učesnica "Zadruge 6", i dalje drži pažnju javnosti, iako je rijaliti završen. Svojim fanovima je više puta stavila do znanja da ne planira povratak u "Zadrugu" ili "Elitu", ali snimak njenog rođaka Baneta Đokića izazvao je dosta uzbuđenja među pratiocima.

Na snimku se vidi Ana kako pakuje garderobu i obuću u džakove, što je jasno povezano sa rijaliti formatom gde su učesnici nosili svoje lične stvari upravo u džakovima. Ipak, Ana je istakla da se ne priprema za povratak u rijaliti, već se seli u novi stan, te nije krila svoje uzbuđenje zbog te promene.

Produkcija televizije Pink najavila je vanredno ubacivanje u "Elitu", što je dodatno podgrejalo spekulacije o mogućem povratku Ane Ćurčić. Snimak koji je objavio njen rođak dao je povoda mnogima da pomisle da bi upravo Ana mogla da se pridruži ostalim učesnicima u Beloj kući.


Očekivanja su velika, a fanovi su željno iščekivali da vide da li će se Ana zaista vratiti u rijaliti svet koji ju je proslavio.

Inače, u "Eliti" trenutno boravi i njena nekadašnja prijateljica, Milena Kačavenda, pa bi fanovi rijalitija voleli da vide njihov susret u Beloj kući, kao i razgovor, s obzirom da su jedna o drugoj izneli brojne optužbe. U svakom slučaju, Ana se još nije oglašavala povodom povratka u rijaliti, a gledaoci željno iščekuju večerašnju emisiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading