MARIJA IPAK PONOSNA NA NAJGNUSNIJI POTEZ MILJANE KULIĆ: Javno podržala ćerkino skandalozno uništavanje Zoline garderobe!

Autor:

Zadruga

13.11.2023

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka rijaliti učesnice zgrozila javnost ovim potezom!

MARIJA IPAK PONOSNA NA NAJGNUSNIJI POTEZ MILJANE KULIĆ: Javno podržala ćerkino skandalozno uništavanje Zoline garderobe!

Foto: Instagram.com, Pink.rs

Marija Kulić, Miljana Kulić

Miljana Kulić juče je zgrozila javnost kad je u svađi urnirala na stvari Lazara Čolića Zole. Mnogi su mislili da će Marija Kulić da osudi taj postupak, ali desila se šok reagcila i ona je podržala svoju ćerku u gnusnom potezu koji je napravila. 

- E sad šta kažete na to da vaša ćerka sa 30 godina i dalje pored sebe urinira javno na garderobu na nacionalnoj frekvenciji? E, to je meni već blam što ja gledam kao žena, to je stašno nema veći blam, mulj... Znači Zola i skraćeni nisu ok, ali Miljana je Bože me sačuvaj, znači nemojte da pljujete po drugima, nego vidite šta Vaše radi. To je ta Vaša vaspitana lutkica. Znači Vi nemate pravo ali naš nikoga da komentarišete, komentari Vam nisu validni - glasila je poruka koju je neko napisao Mariji, a onda je usledio šok odgovor:

- I treba, dobro se setila - poručila je  Marija Kulić.

Republika

Foto: Instagram.com

Marija Kulić Instagram

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vesna

13.11.2023 18:32

Budala ostaje budala