UGROŽENI UČESNICI ELITE: Dramatični preokret u Beloj kući, ONA leti iz rijalitija?

Autor:

Zadruga

12.11.2023

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Publika, takmičari "Elite" i Odabrani učesnici nominovali troje takmičara za izbacivanje!

UGROŽENI UČESNICI ELITE: Dramatični preokret u Beloj kući, ONA leti iz rijalitija?

Foto: Pink, ST/N. PANČIĆ

Elita

Voditeljka Ivana Šopić je sinoć ušla u "Elitu", kako bi se održale još jedne nominacije. U petak su takmičari koji su u Odabranima glasali i nominovali Mariju Malivuk, a došlo je vreme da se sazna koga van žele da vide gledaoci i ostali učesnici "Elite".

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija Malivuk i Nikola Lakić

Takmičari "Elite" birali su između ovonedeljnih potrčaka, Mione Jovanović i Nikole Lakića. Većinu glasova osvojio je Lakić, te je tako on postao drugi nominovani takmičar za izbacivanje ove nedelje.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nikola Lakić

Na samom kraju emisije Ivana je saopštila odluku milionskog auditorijuma. Prvo je podigla takmičare koji su dobili najmanje glasova proteklih nekoliko dana, a to su bile Vivien Kurtović, Tamara Božović i Vesna Ćuruvija. Nakon kraćeg razgovara sa ovim učesnicama, Ivana je saopštila da je najmanje glasova publike dobila Tamara, te je ona tako postala treća takmičarka nominovana za izbacivanje ove nedelje.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija Malivuk, Vivien Kurtović, Nikola Lakić i Tamara Božović

Emisija "Izbacivanje" odigraće se večeras, a kako obično kuću napušta onaj ko je tokom nominacija dobio najmanje podrške od strane publike, izlazak se najverovatnije "smeši" Božovićevoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading