"DOBAR IM JE KUM": Marija Kulić ne štedi Đedovića, okrivila ga za HAOS Anite i Matora, pa se SAŽALILA nad Miljaninom SUDBINOM!

Autor:

Zadruga

11.11.2023

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka razvezla jezik o aktuelnim učesnicima "Elite"!

"DOBAR IM JE KUM":  Marija Kulić ne štedi Đedovića, okrivila ga za HAOS Anite i Matora, pa se SAŽALILA nad Miljaninom SUDBINOM!

Foto: Nebojša Mandić,Republika,ATAImages,TVPink/printscreen,youtube.com/Zadruga Official

Ceo region je pratio sinoć suočavanje Anite Stanojlović i Jovane Tomić Matore, nakon što je u "Elitu" ušla Matea Car, sa kojom je Stanojlovićeva letos flertova. Tomićeva je doživela nervni i emotivni slom, a učesnici su je tešili, dok su osuđivali Anitu. Ovo se nije dopalo Mariji Kulić, koja je pomno pratila dešavanja na ekranu. Izdala je saopštenje na društvenoj mreži Instagram, te Matorinu situaciju uporedila sa situacijom svoje ćerke Miljane Kulić. Posebno je udarila i na Marka Đedovića, kuma na Matorinom i Anitinom venčanju.

Republika

Foto: TikTok.com

Marija Kulić

- Cela kuća žali Matoru i svi će joj pomoći da sedi tu i da to prevaziđe, a Miljana sama sedi i plače, još je svi napadaju i dete će da joj uzimaju, ološi, vrati se sve. Evo, Miljanu osuđivali što je radila Zoli neke stvari, a Matora kaže da bi je ubila (Anitu). Tada su isto krivili Miljanu za sve. More marš bre, kad je Miljani bilo najteže, svi na nju, a ovoj sada svi uz nju, ološi! - napisala je Marija, pa nastavila:

- Ko nije znao da matoru koristi anita, da je Miljanu koristio zola i sada skraćeni (Bebica) da bi i on ušao tu. Dobar im je kum (Đedović), on ovako dobre stvari radi i lepo posavetuje ljude. Pišem malim slovima imena ološa. Udala se matora posle tri meseca veze za devojku, koja je pokazala sve da radi zarad rijalitija i sada je svi žale, kako da ne - dodala je ona.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Matora i Anita
- Zašto tako nisu napadali zolu dok je bio šuglja i koristo Miljanu, nego pričali: "Ma šišaj ovcu", prvi đedović, pa redom. Skotovi jedni. Isto kao zola Miljanu, pa su njega svi tapšali po rameu, pričajući tako i treba, a po aniti i drvlje i kamenje. To su dvostruki aršini ukućana, ha-ha. Zato Miljana i neće da komentariše. Matoru žale, a Miljanu kude. Sve su to već radili Miljani i zola i skraćeni i ulazali preko nje za sve veće honorare. Njih niko nije osudio kada se radi o Miljani - istakla je Kulićka.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
XZY

11.11.2023 15:46

Ova zla zena (eto na koga joj je 1 od licnosti u muljani) nema realan uvid ! Matora je dusa od coveka za razliku od muljane koja ima minimum 5 osoba u sebi, pa sad koja se kada aktivira a svi znamo kako se zove ta bolest….. Manje vina,manje vina…..