KAČAVENDA OTIŠLA U ŠTEK SA LJUBAVNIKOM: Kamera uhvatila tajni razgovor!

Autor: P. R.

Zadruga

09.11.2023

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivena istina o odnosu koji trese Elitu!

KAČAVENDA OTIŠLA U ŠTEK SA LJUBAVNIKOM: Kamera uhvatila tajni razgovor!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milena Kačavenda i Samir Ramović su sve bliži, te se neretko osame u Beloj kući, što su uradili i sada kada su se u pušionici osvrnuli na nedavni incident između Bojane Pavlović i Mensura Ajdarpašića koji je izazvao veliku pažnju javnosti. 

- Mensur se jako iznervirao a ona njemu i dalje: "Ajde mentolu, debilu"... Svi mi imamo živce kao strune rastegljive, meni je jasno da takve ljude ne možeš da pustiš dugo, jer oni se osile i misle evo ga pi**ica odgovara. Bojana je plitkoumna, misli da je jača zato i gazi preko mrtvih jer je veverica - istakla je Milena.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milena Kačavenda i Samir Ramović Zadruga 7 Elita

- Zašto ne napada ljude koji ne zatvaraju usta, ne sme, jer će osuti paljbu na nju. Udara na Mensura zato što se ove godine ne meša toliko u sukobe i ćutljiviji je, a jak je igrač. On danima trpi njene uvrede, ali vremenom će mu prekipeti i samo ćeš videti kako joj leti televizor na glavu - dodao je Ramović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Trsha

10.11.2023 01:20

Kakve veze ima naslov sa tekstom?!?