DOŽIVELA NAPAD HISTERIJE UŽIVO U PROGRAMU! Hitno zaustavljena emisija, Aneli izjurila iz Bele kuće, nastala OPŠTA PANIKA!

Autor:

Zadruga

26.10.2023

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić napustila je emisiju zbog napada ukućana, njeni jauci odzvanjali imanjem.

DOŽIVELA NAPAD HISTERIJE UŽIVO U PROGRAMU! Hitno zaustavljena emisija, Aneli izjurila iz Bele kuće, nastala OPŠTA PANIKA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom sinoćne emisije "Pitanja gledalaca" došlo je do totalnog haosa, kada je Aneli Ahmić dobila histeričnični napad, zbog napada učesnika, koji su je kritikovali zbog ponašanja na prethodnoj žurki.

Naime, ona je želela da isprovocira Marka Janjuševića Janjuša, ali joj se obilo glavu, a zbog negativnih komentara ukućana, Aneli je napustila emisiju i plakala kao kiša:

- Mene tvoj i njegov odnos ne intresuje, ali trpi posledice za svoje ponašanje. Sinoć si provocirala, ima pravo da ti vrati. Ti ne kapiraš kada njega boli, boli tebe ku**c. Janjuš i ti imate odnos, oni nikada neće reći ništa loše Janjušu, zato što ga se bole. Ti si ovde napravila sto problema zbog Uroša, ti ga sažaljevaš, ja se tu ne mešam, rekao sam ti samo da ga ne dovodiš kada sam ja tu. Janjuš kada oseti da si slaba, on će da skoči da te brani. On te dovodi do rupe i onda hoće da te vrati - rekao je Mića.

- Ne mogu, Mićo, kakvi su ovo ljudi, komentari. Boli me uvo više i za njega (Janjuša) - vrištala je Aneli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Reakcija

26.10.2023 14:15

Ovo je reakcija kad ti raskrinkaju laži i priteraju u ćošak. Nemoć i bezobrazluk a onda proverena taktika, urliči i plači da se sažale pa će malo utihnuti ali samo do nove rasprave. Bez brigee, tu je Lepi (samoprozvani stručmjak za emocije i ljubav i reći će vam da popričate i rešite situaciju ), od kojega će Aneli dobiti savete kako da reši proble e sa Janjušem a ove ostalee on rešiti (je.at će im majke, reći im da su dr.lje i pede.i). Nadam se samo da neće svojim savetima upropastiti Aneli kao što je to svljim savetima i pričama uradio Anđeli, Dalili i još nekim devojkama. Ako ne uspe Mića, Đefović je tu da uskoči i "posavetuje" pa da onda ima uvid u situaciju i temu za komentar.