JANJUŠ URLA NA ANELI IZ SVEG GLASA: Zbog ljubomore nastao karambol, tresu se Šimanovci!

Autor:

Zadruga

19.10.2023

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne pronalaze zajednički jezik, svađa i dalje traje.

JANJUŠ URLA NA ANELI IZ SVEG GLASA: Zbog ljubomore nastao karambol, tresu se Šimanovci!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" koja je danas nastavljena u rijalitiju "Elita" došlo  je pitanje za Aneli Ahmić i ona je morala da objasni zbog čega je tužna i zašto misli da bi je Marko Janjušević Janjuš zamenio, kad se to neće desiti. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić

- Tužna sam jer mi fali Nora. Teško mi je, teško se snalazim, teško mi je ovde. Nije situacija između nas onakva kakva je bila, nema pozitivne enrgije, nije onako kako je bilo. Nisam trenutno u tome da se zafrkavam, nije mi do toga - govorila je Aneli Ahmić. 

- Ako ti ne odgovara, skloni se i reci. To je to, završena priča. Ja sam ovde krv ostavio. Budi izolovana do kraja rijalitija što se mene tiče. Ja ću da budem kao što sam bio, bićeš izolovana od mene - besneo je Janjuš.

- Ovo je ljubomora, ne mogu jedno bez drugoga. To je tako i mislim da će oni biti zajedno kao i uvek, ovo je neki mali problem - ubacio se Mića.

- Njen problem je što je nezadovoljna, ali nemoj posle da kmeči. Ako ti se obratim ti slobodno od danas počni da vrištiš. Mentolko, neću da budem u vezi, je l' ti je jasno?! Šta hoćeš ti devojko od mene?!Rekao sam joj: "Ako će se nešto, ne moramo ovde u nešto ulaziti...". Ona treba da dođe i kada je teško - urlao je Janjuš. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading