ZAUZETI MIONA I LAKIĆ PREŠLI GRANICU: Stigle informacije iz prve ruke, otkriveno sve o njihovoj AFERI!

Autor:

Zadruga

25.10.2023

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši takmičar "Elite" otkrio šta se dešavalo u spavaćoj sobi između zauzetih učesnika!

ZAUZETI MIONA I LAKIĆ PREŠLI GRANICU: Stigle informacije iz prve ruke, otkriveno sve o njihovoj AFERI!

Foto: Republika.rs, shutterstock

Voditeljka Dalila Dragojević je u večerašnjoj emisiji "Pitam za druga" ugostila bivšeg takmičara Bogdana Ilića, koji je u nedelju ispao iz "Elite", kao i Ognjena Bogdanovića, novinara portala Republika.rs i voditelja Republika TV-a. Bogdan je pred sam kraj emisije raskrinkao odnos zauzete Mione Jovanović i zauzetog Nikole Lakića.

- Bogdane, rekao si da si imao prilike da Nikolu Lakića uhvatio u prisnom odnosu sa Mionom - rekla je Dalila.

Republika

Foto: Red tv printscreen

Bogdan Ilić u "Pitam za druga"

- Bili smo tu Miona, Lakić i ja krevet do kreveta. Bilo je varnica, nekog muvanja. Bio sam prisutan kad je prišao da je hrani, mazio je i pazio, meni je to bilo jako čudno. Kad su to primetili gledaoci, oni su se naglo razdvojili. Onda je bila "Elitovizija", kad je nastupao Lakić, bila je Miona u kadru, kad je Miona nastupa, bio je Lakić u kadru, tad su provalili da su u fokusu. Kad je izašao Manuel, mislio sam da ću ja da budem vođa, hteo sam da ih postavim za potrčke - ispričao je Bogdan.

- Iskreno, jako prisan odnos, čak su delili zajedno novac, čuvali na istom mestu. Bili su u jednom momentu prisniji nego ljudi koji su u vezi. Nisu prešli neku granicu kad je u pitanju taj prikaz na TV-u, ali oboje su u jednom trenutku osetili emociju - nastavio je Ilić.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nikola Lakić

- Izvini, ali da me neko hrani svojom kašikom, ili mi moraš biti baš najbolji drug ili dečko - prokomentarisala je voditeljka.

- Pa ja sam je baš pitao za to, ona rekla: "Mi se tako svi hranimo". Jako lažan izgovor. Očekujem haos o nje ove sezone, samo da prođe malo vremena - istakao je Bogdan.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Miona Jovanović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading