"ALEKS JE LAŽIRALA TRUDNOĆU" Bilal ocrnio Cara i njegovu bivšu verenicu, pa priznao AFERU sa zadrugarkom!

Autor: G. D. / B. P. M.

Zadruga

21.10.2023

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilal izneo skandalozne optužbe na račun Aleks i Cara, pa otkrio da je u vezi sa bivšom učesnicom rijalitija!

"ALEKS JE LAŽIRALA TRUDNOĆU" Bilal ocrnio Cara i njegovu bivšu verenicu, pa priznao AFERU sa zadrugarkom!

Foto: ST/Nikola Mutić/Dragan Kadić

Bivšeg zadrugara Bilala Brajlovića ponovo fanovi spajaju sa nekadašnjom cimerkom Anđelom Đuričić. Njih dvoje su imali žestoke sukobe u "Zadruzi 6", a nakon izlaska iz rijalitija su se pomirili i zbližili, pa su tako krenule spekulacije o njihovom odnos. Bilal je za naš portal otkrio da se između njih dvoje ništa ne dešava, ali da postoji osoba iz rijalitija sa kojom se viđa.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić, ATAImages

Anđela i Bilal

- Između Anđele i mene se ništa ne dešava, samo smo kolege, izgladili smo odnos. U rijalitiju nismo bili dobri, mislila je da je lažem za nešto. Samo je ja nisam lagao. Izvinila se. Kolege smo sad, super. To ide dobro. Ima tu nekih drugih osoba sa kojima se svašta dešava, ne znam gde ću, ne znam šta ću više. Osobe vezane za rijaliti, ali ne mogu da pričam, nisam samo ja umešan... Možda će isplivati... To je neko vezan za "Zadrugu", ko je već bio u "Zadruzi". Super mi je, uvek se nešto dešava, ne znam šta ću, ali ja tako volim. Super mi je u novinarstvu - rekao nam je Bilal.

Republika

Foto: shutterstock, Instagram.com, youtube.com/RTV Pink Official

Car i Aleks

Bilal se osvrnuo i na svoj sukob sa pobednicom "Zadruge 6", Aleksandrom Nikolić, te potkačio i Filipa Cara, oca deteta koje čeka. Bilal sumnja da je Aleksandra uopšte trudna, a Cara i nju je optužio da sve rade za novac.

- Ne zanima me. Aleks i Filip su lopovi. Zaj*bali su naciju. Mire se, pa ovo, pa ono. Pa dete, pa ovo, pa ono. Na kraju me ne bi iznenadilo da nije trudna. Na kraju će biti nešto sa detetom, koliko to sve ide. A ljudi im samo šalju pare. A Filip Car obraza ima, znate, nije on takav... A Bilalu kad uplate... Meni su uplatili sa Balija, pošalju mi telefon, nisam marke uzeo... Uzimaju oni, nek uzimaju od debila i budala, a zezaju ih. Čestitam ih, uzimajte debilima. Ali onda nemate ovo (obraz) - poručio je Brajlović za Republiku.

Republika

Foto: E-stock

Bilal Brajlović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
H,mm

21.10.2023 11:07

Joj smece jedno . Nerodjeno dijete uzimati usta , a tek izgovoriti da će se nešto desiti . Slinoooooo