HIT SNIMAK! Automobil PARKIRAN U POTOKU izazvao haos na društvenim mrežama! (VIDEO)

Autor:

Vesti

30.04.2024

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na početku snimka, ništa nije delovalo neuobičajeno, međutim, kada je kamerman zumirao liticu, usledio je šokantan prizor.

HIT SNIMAK! Automobil PARKIRAN U POTOKU  izazvao haos na društvenim mrežama! (VIDEO)

Foto: instagram.com/moj_beo_grad/printscreen

Kod parkinga kod Pogona Kosmajac, nedaleko od Laste, zabeležen je neobičan prizor - automobil je završio u potoku, a kako, teško je reći.

 

Snimak koji je objavljen na društvenim mrežama izazvao je pažnju mnogih korisnika, a situacija je podstakla maštu i šaljive komentare.


Na početku snimka, koji je objavljen na Instagram stranici "Moj Beograd", ništa nije delovalo neuobičajeno, međutim, kada je kamerman zumirao liticu, mogao se videti automobil zaglavljen u potoku. Odmah su se javili spekulacije o tome kako je do ove situacije došlo, ali zvanične informacije o uzroku i eventualnim povređenima još uvek nisu potvrđene.

Ovaj neobičan prizor izazvao je lavinu šaljivih komentara među korisnicima društvenih mreža. Očigledno je da je neobična situacija podstakla kreativnost i duhovitost među korisnicima.

 

"Parkirao ga je sa stilom", napisao je jedan korisnik, dok je drugi dodao humoristički komentar: "Pa ožedneo, šta će". 


Ostaje da se vidi kako će se ova situacija razrešiti i da li će se saznati detalji o tome kako je automobil završio u potoku kod Pogona Kosmajac. Do tada, ovaj neobičan prizor nastavlja da intrigira i zabavlja korisnike društvenih mreža.

Podsećamo i na snimak parkiranja koji je pre nekoliko dana ništa manje zabavio korisnike društvenih mreža.

Nastao je u mestu Čereviću kod Beočina, a na njemu se vidi automobil uglavljen između kuće i bandere.  Koliko je ovaj prostor bio uzan i neprilagođen veličini vozila, dovoljno ilustruje podatak da je tom prilikom, vozač ne samo oštetio baderu, već je aktivirao i vazdušni jastuk u svom autu.

Bonus video

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading