RAZGOVOR ANELI I STANIJE PROMENIO JE SVE: Asmin okrenuo leđa sopstvenoj ćerki, ovo Ahmićeva nije smela uraditi!

Autor:

Zadruga

07.10.2023

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Asmin Durdžić okrenuo je novi list, pa priznao da se odriče ćerke.

RAZGOVOR ANELI I STANIJE PROMENIO JE SVE: Asmin okrenuo leđa sopstvenoj ćerki, ovo Ahmićeva nije smela uraditi!

Foto: Privatna arhiva, youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Stanija Dobrojević sinoć su imale prvi razgovor u Eliti, a mnogi gledaoci su, nakon toga, potpuno promenili mišljenje.

Međutim, Asmin Durdžić takođe je promenio ploču, pa priznao da je Aneli definitivno bila dominantnija u odnosu na Staniju i da ga je to iznenadilo:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Privatna arhiva

Asmin Durdžić, Aneli Ahmić i Stanija Dobrojević

 

- Ispratio sam sve, mislim da to Staniji nije trebalo na taj način i bila je jako kulturna. Mogla je i skroz drugačije da joj kaže neke stvari, a to nije uradila. Aneli je bila dominantnija, Stanija nije bila spremna. Stanija ne treba da se bori za mene, ona tu nije kriva, ona je samo htela da čuje od nje istinu, mogla je bolje da je ispita.

- Nismo se Stanija i ja danas čuli, jer ju je to malo psihički poremetilo i neću da joj smetam, ja nisam naporan tip. Ja Staniju stvarno iskreno volim i mislim da i ona mene voli, samo što nekada nešto ide teže, nešto lakše, Aneli uopšte ne želim da vidim, niti da pričam sa njom. Ona je znala za moje bivše i njih je imala običaj da kači na mrežama, ja sam zbog toga lagao Staniju, da bih je zaštitio od tih stvari i da je Aneli ne bi kačila po mrežama. Dopisivao sam se sa Aneli dok sam bio sa Stanijom, ali ne u ljubavnom smislu i to sam radio da bih kupio mir sa Stanijom. Sa Aneli se ne bih pomirio, sve i da je poslednja žena na svetu - pričao je Asmin, pa progovorio o detetu koje ima sa njom.

Republika

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Aneli Ahmić i Stanija Dobrojević

 

- Ja sam oslobođen od tog suđenja kompletno. To za dete mogu sve preko mog advokata da završe, vezano za alimentaciju, samo ću da šaljem alimentaciju koliko sud odredi, a ne kao do sada, a dete kad poraste može uvek da me poseti i vidi zašto nemamo kontakt. Ja sada želim javno da se odreknem svega što ima veze sa Aneli i njenom porodicom i cele situacije, ne želim nikakav kontak sa njima. Možda će sada grubo zvučati, dete kad poraste ima kod mene otvorena vrata i sigurno će to sve razumeti - rekao je Asmin za Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Wall

07.10.2023 21:05

Da se odrekne deteta zbog starlete koja se slika polugola. Strasno! Po tome se vidi kakvo jo on zlo. Ali jednog se vec odrekao pa nije cudo sto se odrice i drugog. A ti supljeglava Stanija, iz ovoga izvuci zakljucak sa kim si se uhvatila u kolo i da svako ispira usta s tobom. Brukas ono sto ti je najsvetije. Bezi od njega ko djavo od krsta.

Kiki

07.10.2023 21:22

Sve lažete ali ja vam ne verujem.

Darko

09.10.2023 05:18

Svaka mu cast je.e i jednu i drugu one se svadjaju koja ce.Covek ima lovu ,ove starlete,ku..e to traze.samo tako nastavi i trecu ces da nadjes.