CRNA ALEKS, ŠTA URADI OD SEBE?! Nikad šokantija promena pobednice "Zadruge", ostala BEZ KOSE! (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

06.10.2023

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić šokirala je javnost novom promenom, ne liči na sebe!

CRNA ALEKS, ŠTA URADI OD SEBE?! Nikad šokantija promena pobednice "Zadruge", ostala BEZ KOSE! (FOTO)

Foto: ATA Images

Nakon što je po ko zna koji put stavila tačku na svoj odnos sa Filipom Carem i pobegla iz Crikvenice, trudna Aleksandra Nikolić rešila je da svoj život promeni iz korena i povuče se iz javnosti, kako bi na miru brinula o sebi i bebi dok je u drugom stanju.

Naime, Nikolićeva je sada iznenadila svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram objavivši fotografiju šokantne promene. Kako se može videti, bivša zadrugarka je rešila da se ukloni nadogradnju koju je imala u kosi, te napravi potpuno drugačiju frizuru. Promena je, malo je reći, sve ostavila bez teksta.

Republika

Foto: Instagram.com/alex_mima_official

Aleksandra Nikolić instagram story

Iako je u poslednje vreme bila prepoznatljiva po svojoj dugoj, plavoj kosi, neretko isfeniranoj i stilizovanoj, međutim, sada fura "afro" fazon, a ufrćkane loknice su mnoge oduševila.

"Prelepa, kao i uvek", "E, ovo je bilo neočekivano, svaka čast", "Jao, Aleks, ovo ti nije trebalo", "Šta je sad ovo, opet je pukla", "Nije loše, volim kako se uvek igra sa kosom", samo su neki od komentara koji kruže društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

06.10.2023 19:45

Odvratno - da bi se eksponirala. Ovako izgleda kao žena od 50 godina "sa botoksom"...