ZBOG NJE POBEGAO IZ ELITE, A SADA JE JAVNO POKOPAO: Osvanula slika bivšeg takmičara, Kačavendi NEĆE BITI DOBRO kada vidi ovo (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

30.09.2023

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok obrt u spoljnom svetu nakon diskvalifikacije!

ZBOG NJE POBEGAO IZ ELITE, A SADA JE JAVNO POKOPAO: Osvanula slika bivšeg takmičara, Kačavendi NEĆE BITI DOBRO kada vidi ovo (FOTO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Sanjin Horvat je pre nekoliko dana samoinciijativno napustio imanje u Šimanovcima, nakon čega je diskvalifikovan iz rijalitija "Elita" i moraće da plati televiziji Pink 50.000 evra po ugovoru koji je potpisao, međutim, sudeći po njegovim objavama na društvenoj mreži Instagram, njega to nimalo ne dotiče.

Naime, Horvat je na pomenutoj socijalnoj platformi objavio fotografiju sa izabranicom, koju je tokom boravka u rijalitiju javno ostavio zbog simpatija prema cimerki Milene Kačavende, međutim, iako je sve ukazivalo na to da će se smuvati, do njihove romanse neće doći.

Republika

Foto: instagram.com/sanjinnn_007

Sanjin Horvat instagram

- Psi laju, karavani prolaze - napisao je bivši učesnik "Elite", te svi sumnjaju da je ovu poruku uputio upravo Kačavendi.

Podsećanja radi, tokom nedavne emisije "Gledanje snimaka" emitovan je ljubavni klip Milena Kačavende i Sanjina Horvata na kojem su prikazani mnogi njihovi zajednički trenutci i momenti zbog kojih su takmičari, a i publika pomislili da su se ovde rodile emocije. Milena nije mogla da sakrije osmeh na svom licu dok je gledala kako su ona i diskvalifikovani Sanjin provodili dane u "Eliti", a takmičari su jedva dočekali da daju svoj sud, gde su se svi koji su se javili za reč složili da je Horvat "odlepio" za kumom i da je zbog nje pobegao iz rijalitija. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading