POTRESNO OBRAĆANJE SESTRE TOŠETA PROESKOG KIDA DUŠU: Oprostila se od preminulog oca, pa podelila fotografiju i POKOJNOG BRATA!

Autor:

Zabava

02.05.2024

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sestra Tošeta Proeskog se javno oprostila od pokojnog oca, pa podelila njihovu zajedničku fotografiju.

POTRESNO OBRAĆANJE SESTRE TOŠETA PROESKOG KIDA DUŠU: Oprostila se od preminulog oca, pa podelila fotografiju i POKOJNOG BRATA!

Foto: Printscreen

Danas je stigla tužna vest iz porodice Proeski - otac slavnog makedonskog pevača Tošeta Proeskog, preminuo je u svojoj porodičnoj kući. Vest o njegovoj smrti objavila je danas na društvenim mrežama njegova ćerka Dora koja se od oca oprostila bolnim rečima.

Nakon tragične smrti Tošeta Proeskog pre 16 godina, njegovi roditelji, Dominika i Nikola, živeli su povučeno i nisu se često pojavljivali u javnosti. Ova porodica je prošla kroz veliku tragediju kada je mladi muzički talent preminuo u saobraćajnoj nesreći u Hrvatskoj. Nakon gubitka sina, život Proeskih se promenio zauvek, a njihova patnja je bila duboka i bolna.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

 

 

Toše Proeski je ostavio veliki trag u muzičkom svetu, a njegova smrt je potresla mnoge širom regiona. Njegova muzika i nasleđe i dalje žive kroz sećanje njegovih fanova i kroz pesme koje su obeležile jednu epohu na prostoru bivše Jugoslavije.

Nakon objave vesti o smrti Tošetovog oca, mnogi fanovi i javne ličnosti izrazili su saučešće porodici Proeski i uputili reči podrške u ovim teškim trenucima. Njihova porodična tragedija ostavlja snažan utisak na mnoge, podsećajući nas na važnost ljubavi, podrške i saosećanja u teškim vremenima.

Smrt Nikole Proeskog predstavlja duboki gubitak za porodicu Proeski, ali i za sve one koji su voleli i poštovali muziku i nasleđe Tošeta Proeskog. Njegova porodica je prošla kroz neizmernu patnju i sada im je potrebna podrška i saosećanje kako bi prevazišli ovu tešku životnu prekretnicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading