EVO KAKVO NAS VREME OČEKUJE ZA VASKRS! Najnovije oglašavanje RHMZ!

Autor:

Vesti

02.05.2024

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vremenska prognoza za narednih sedam dana.

EVO KAKVO NAS VREME OČEKUJE ZA VASKRS! Najnovije oglašavanje RHMZ!

Foto: shutterstock

Vremenska prognoza

Sutra nas očekuje promenljivo vreme, sa pretežno oblačnim nebuom i hladnijim temperaturama. Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) najavljuje povremenu kišu i lokalne pljuskove širom Srbije, uz mogućnost grmljavine, a na jugozapadu, jugu i jugoistoku zemlje očekuju se i obilnije padavine. Vetar će uglavnom biti slab do umeren, većim delom zapadni i severozapadni, dok će ujutro na istoku zemlje duvati južni i jugoistočni vetar.

Vremenska prognoza za narednih sedam dana

Subota će biti pretežno oblačna sa mogućom kišom i kratkotrajnim pljuskovima, uz mogućnost grmljavine. Posle podne se očekuje delimično razvedravanje i suvo vreme. Od nedelje do utorka nas očekuje toplije vreme, sa suvim intervalima i sunčanim periodima. Kiša ili pljuskovi biće ređi, a temperatura će biti u porastu. Međutim, od srede, 08. maja, ponovo se očekuje pretežno oblačno vreme sa češćom pojavom kiše i lokalnih pljuskova, uz pad dnevne temperature.


Ove prognoze mogu biti od koristi prilikom planiranja aktivnosti u narednom periodu, posebno za poljoprivrednike i ljude koji se bave outdoor aktivnostima. Budite spremni na promenljive vremenske uslove i ponesite kišobran ukoliko planirate duže boravke napolju.

Vremenska situacija u Beogradu

U našem glavnom gradu očekuje se oblačno i hladnije vreme sa kišom i lokalnim pljuskovima. Vetar će biti slab do umeren, pretežno zapadni i severozapadni, a temperatura će se kretati između 13 i 16 °C.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading