ZBOG IZDAJE SAM SE RAZVELA: Sanjin otvorio dušu Kačavendi o raskidu, ona ga podržala da zauvek ODJAVI DEVOJKU!

Autor:

Zadruga

20.09.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uživo u programu progovorio o krahu veze sa devojkom.

ZBOG IZDAJE SAM SE RAZVELA: Sanjin otvorio dušu Kačavendi o raskidu, ona ga podržala da zauvek ODJAVI DEVOJKU!

Foto: ATA Images

Takmičar "Elite" Sanjin Horvat danas je dobio poziv sa najbližima, a umesto devojke, javila se njegova majka, zbog čega se on razočara. Počeo je da besni, pa uživo u programu raskinuo sa devojkom.

On je najavio da će u današnjoj radio-emisiji kod Milene Kačavende progovoriti u svemu i ponovo se javno obratiti sad već bivšoj devojci, ali je prvo odlučio je kaže zašto ima nadimak kum. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Sanjin Horvat Elita

- Pred dolazak u karantin me je tako nazvao jedan gospodin. Provedio sam tamo vreme sa kumom, ali je to bilo povodom dolaska. Danas sam loše, možda i najlošije do sad. Izvinio bih se prijateljima i porodici na svim mojim ispadima, drugi svet je gledati iz kauča, a drugo osetiti ovaj svet. Postoje dva razloga, bivša devojka sa kojom sam zvanično raskinuo i to sam u govornici rekao mami da joj prenese. Osoba koja kaže da radi i da ne može tri minuta da odvoji, meni u životu ne treba. Ona ne želi ništa medijski - govorio je on, pa otkrio koliko je veza sa njegovom devojkom bila ozbiljna i da su tokom odnosa od godinu dana radili na detetu. 

- To je jako ozbiljna veza, bili smo u fazi izgradnje nečega, radili smo na detetu i živeli smo zajedno. Možda sam bio sebičan što sam se odlučio da uđem, ona me nije podržala da uđem ovde. Ja sam pratio ovo tri sezone, hteo sam da vidim, a sad vidim da ovo nije dobro za mene i da neću nikome dobro doneti - govorio je Sanjin.

- Je l' te ona ispratila ovde? - upitala je Milena.

- Ispratila me tužno, to je bio plač. Kad je videla da mi znači, ona je rekla da je okej sa tim. Ja sam zbog sebe došao ovde, a sad sam shvatio da sam pogrešio. Osoba koja zna kako se neka osoba ovde oseća, moji roditelji su u komunikaciji sa njom i ja da sam na njenom mestu set guma bih promenio da dođem od Rijeke do Beograda, a ona je trebala da obavi poziv od tri minuta. Ja znam stvari koje su važne za njen život, koje znamo samo ona i ja, da sam bio za nju kad joj je najgore bilo, a ona da kaže mojoj mami da radi i da ne može da se javi. Takva osoba nema mesta u mom životu. Ovo je za mene izdaja. Ovaj poziv mi ništa nije doneo, hvala svima što sam saznao stvari koje su mogle sutra da me koštaju - poručio je Sanjin. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Sanjin Horvat Elita

- Ja sam se zbog izdaje razvela, niko nije očekivao - pričala je kuma, a Sanjin je poručio da je njegova devojka sa njim zauvek završila i da ga više ne zanima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading