DESINGERICA NA KORAK DO RAZVODA ZBOG MAJE MARINKOVIĆ?! Popularni reper ovako reagovao na skandalozni snimak sa zadrugarkom!

Autor:

Zadruga

10.08.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković redovno objavljuje snimke sa nastupa Desingerice, dok on navodnu aferu krije kao zmija noge.

DESINGERICA NA KORAK DO RAZVODA ZBOG MAJE MARINKOVIĆ?! Popularni reper ovako reagovao na skandalozni snimak sa zadrugarkom!

Foto: ATA Images

Maja Marinković i Desingerica

Javnost bruji o novoj aferi Maje Marinković sa oženjenim reperom, Dragomirom Despićem Desingericom. Oni zajedno uživaju na Crnogorskom primorju, s obzirom na brojne nastupe Desingerice i Pljugice, a Maja je zbog njega produžila letovanje i prati ga u stopu.

Naime, nakon što je osvanuo njihov snimak iz bazena, Maja je dodatno zaintrigirala javnost, pa na Instagramu podelila video sa sinoćnjeg nastupa Desingerice, koji je on totalno izignorisao.

Republika

Foto: Instagram.com

Maja Marinković na nastupu Desingerice

Naime, reper je podelio snimke putem svog Instagram profila, dok je njen iskulirao, kako ne bi dodatno privukao pažnju. S obzirom da njegov bračni status, Desingerica aferu sa Majom krije kao zmija noge, dok ona ne mari za njegovu suprugu i ne libi se da pokaže da je u njegovom društvu.

Maja se i dalje nije oglašavala na ovu temu, kao ni popularni reper, koji je poznat po brojnim skandalima, koji se samo nižu.

Republika

Foto: ATA Images

Maja Marinković i Desingerica

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading