TRESE SE MADRID: Haos u "kraljevskom klubu"!? MODRIĆ vs MBAPE!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

21.05.2024

07:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko pojačanje stiže u špansku prestonicu, ali istovremeno donosi i potencijalni problem.

TRESE SE MADRID: Haos u "kraljevskom klubu"!? MODRIĆ vs MBAPE!

Foto: Tanjug/AP

Vezista Real Madrida Luka Modrić

Dok se letnji prelazni rok približava, dolazak Kilijana Mbapea u Real Madrid izaziva dodatne spekulacije kada je reč o budućnosti Luke Modrića i njegovog dresa sa "borjam 10". Marketinški planovi oko potencijalne promene vlasnika "Realove desetke", postavljaju pitanja o narednim koracima iskusnog veziste, koji već sada na stolu ima više opcija vezanih za nastavak karijere.

Kako se nezvanično može saznati Luka Modrić već sada ima unosne ponude kako bi karijeru nastavio, ili u američkoj MLS ligi, ili da se otisne put Saudijske Arabije gde bi se pridružio vedetama svetskog fudbala koje su u poslednje vreme svoje uhlebljenje našli upravo u saudijskom fudbalu, ali istovremeno se sve više spekuliše o tome da će tridesetosmogodišnji fudbaler ipak ostati u Madridu i potpisati novi ugovor sa ekipom Reala.

I pored zrelih fudbalskih godina, Modrić i dalje prikazuje sjajne partije na terenu, a ono što je mnogo važnije, nije podložan povredama, što potencijalno olakšava odluku "kraljevskog kluba" da zadrži fudbalera koji je u Real stigao još 2012. godine.

Foto: www.profimedia.rs

Već sada izaziva potrese u Madridu - Kilijan Mbape

 

Međutim, ukoliko Luka Modrić ostane u klubu, a uz već najavljeni dolazak Kilijana Mbapea, postavlja se veliko pitanje ko će u budućnosti nositi dres Reala sa brojem deset. Mnogi smatraju da će doći do "primopredaje", ali u Madridu i dalje ne razmišljaju o navedenom pitanju, mada se pominje da bi dobar marketinški potez bio ukoliko bi Mbape poneo dres sa navedenim brojem.

Mnogi smatraju da bi Mbape sa "desetkom na leđima" dobeo dodatni prihod i da bi uticao na još bolje odnose sa "Adidasom", proivođačem sportske opreme.

Ipak, ova tema će na dnevni red zasigurno doći tek nakon velikog finala ovogodišnje UEFA Lige šampiona.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading