SKANDALOZNI DETALJI MUVANJA JOVANE I CARA: Dejanu Dragojeviću se obistinila najveća NOĆNA MORA!

Autor:

Zadruga

05.08.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car otkrio kako je Dejanova izabranica pokušavala da dođe do njega, najavio Dejanu novu šut-kartu!

SKANDALOZNI DETALJI MUVANJA JOVANE I CARA: Dejanu Dragojeviću se obistinila najveća NOĆNA MORA!

Foto: ST/Dragan Kadić/Nikola Mutić, ATAImages

Ljuti rivali, Dejan Dragojević i Filip Car, neprestano ratuju i javno se prozivaju, a u sve su upleli i svoje izabranice, Jovanu Stojanović i Aleksandru Nikolić. Najpre je Dejan podsetio na gnusne uvrede, koje je Filip izgovorio svojoj verenici, a onda je Car izneo sve detalje muvanja sa Jovanom.

Kako je Dejan posebno osetljiv na nju, Filip je namerno želeo da ga isprovocira, pa je obelodanio detalje prepiski, a onda otkrio da je Dejanova devojka pokušavala na sve načine da dopre do njega i smuva ga.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

- Sve ono što je hteo lani iskaliti na meni, a držao u sebi, radi ove godine. Papka nisam uvredio jednom, kao ni njegovu devojku, koja mi je lajkovala slike, pisala poruke i raspitivala se o meni. Hoće li biti žrtva i kada ga ona šutne? - napisao je Car.

Već je poznato da je Jovana lajkovala Filipu fotografije na Instagramu, a Car je sada otkrio i da mu je redovno pisala, pa i pokušavala da dođe do njega. Međutim, ono što je sve dodatno zbunilo, jeste činjenica da je Filip spomenuo i Dejanov raskid sa Jovanom, zbog čega su mnogi pomislili da će se sada Dragojeviću svetiti upravo preko njegove devojke, a da li će i tu umešati prste - ostaje nam samo da pretpostavimo.

Republika

Foto: Ata Images

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (7)

Loading
Miki

05.08.2023 13:49

Ne bi me cudilo da Car opet lize Dejanove obaline

Sreten

05.08.2023 13:56

Ja licno mislim da Car ovo iz nemoci izmislja. Ali, ako je ovo istina, onda Deki pali masinu, otkaci prikolicu i predaj stafetu Caru na upotrebu. Jer tako si i dosad radio, ti im fino ispregledavas tetovaze na intimnim delovima, malo ih nastimas i predas njemu na doradu.

Nikola

05.08.2023 13:58

Da li je moguce da Dejan ne moze naci devojku, a da na bilo koji nacin nije povezana sa ovim krompirom???

Bogdan

05.08.2023 14:01

Mislim, ako Car ovako nastavi da laze, a ne znam sta mu to treba, oborice rekord samog Kristijana.