TRESU SE ZIDOVI BELE KUĆE! Miljana i Zola uhvaćeni u ranoj JUTARNJOJ AKCIJI, razbudili pola ukućana!

Autor:

Zadruga

02.07.2024

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok-obRT u Eliti šokirao je mnoge!

TRESU SE ZIDOVI BELE KUĆE! Miljana i Zola uhvaćeni u ranoj JUTARNJOJ AKCIJI, razbudili pola ukućana!

Foto: RTV PINK printscreen

Nakon završetka emisije najpopularnijeg rijalitija "Elita", Miljana Kulić je iznenadila mnoge svojim izborom provođenja vremena sa bivšim dečkom Lazarom Čolićem Zolom.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana i Zola u dvorištu

Umesto uobičajenih svađa koje su ih karakterisale tokom javnog pojavljivanja, ovog puta su se njih dvoje smejali i uživali u opuštenom druženju.

Miljana je sa osmehom na licu gromoglasnim smehom koji je tresao zidove Bele kuće delila svoje oduševljenje zbog promene dinamike njihovog odnosa. Nikakve trzavice nisu bile prisutne, što je za nju predstavljalo izuzetnu radost i nije joj smetalo što budi usnule zadrugare.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana i Zola u dvorištu

Ovaj neobičan obrt u njihovom odnosu izazvao je mnogo pažnje među fanovima, koji su navikli da ih vide u žestokim raspravama. Ipak, svi su pozitivno reagovali na novu dinamiku i izrazili nadu da će ovo prijateljstvo i dalje napredovati.

Miljana je takođe podelila da su se oboje trudili da ostave prošlost iza sebe i da se fokusiraju na pozitivne trenutke. Ova promena je, prema rečima Miljane, pokazatelj njihovog sazrevanja i spremnosti da grade zdravije međuljudske veze, bez obzira na njihovu turbulentnu prošlost. 

Zola je takođe očigledno srećan što je ponovo uspostavio dobar kontakt sa Miljanom i raduje se budućim zajedničkim trenucima.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija Kulić

Dok su njihovi fanovi različitih mišljenja o njihovom ponovnom zbližavanju, jedno je sigurno - trenutna harmonija između Miljane i Zole donosi osmeh na njihova lica i radost u njihove živote. Sasvim je sigurno da ova situacija neće promaći ni zadrugarkonoj majci Mariji, a akva će biti njena reakcija, ostaje nam da vidimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Vesna

02.07.2024 11:25

Dusica uhvatila nisku pacavru na pola puta do mora ili pakovanja za more….stjling joj je supar ….hahahahaha

kraki

02.07.2024 19:34

Marija prolupala naciso, stajling boli glava, opajdari niskoj samo je jezicina u dobroj formi