"NAPADNUT" VOJAŽ, DEVOJKA MU NAPRAVILA HAOS! Nikome nije jasno kako je ovo dozvolio, fanovi traže objašnjenje!

Autor:

Zabava

03.07.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vojaževa atraktivna devojka izazvala je pravu buru na društvenim mrežama.

"NAPADNUT" VOJAŽ, DEVOJKA MU NAPRAVILA HAOS! Nikome nije jasno kako je ovo dozvolio, fanovi traže objašnjenje!

Foto: Instagram.com/tamarakujacic, M.P./ATAImages

Tamara Kujačić, devojka poznatog pevača Mihajla Veruovića Vojaža, nedavno je oduševila svoje pratioce na društvenim mrežama objavom fotografija na kojima uživa u bazenu i pozira u čipkanom kombinezonu. Svojim izgledom i pozitivnom energijom privukla je pažnju mnogih, a posebno je oduševila svojom sofisticiranom pojavom ispred kuće.

Fotografije su prikazale Tamaru u opuštenoj atmosferi, dok je istovremeno zračila elegancijom i stilom. Njen izbor čipkanog kombinezona privukao je pažnju mnogih, a pozadina koja je došla u prvi plan dodatno je naglasila lepotu ovog prizora.

Pored fotografija iz bazena, Tamara je podelila i trenutke sa svojom mačkom, pokazujući svoju nežnu stranu i ljubav prema životinjama. Ovakav pristup je naišao na pozitivne reakcije njenih pratilaca, koji prate u stopu svaki njihov korak i potez na društvenim mrežama. Interesantno je da su Vojažu stizali brojni komentari i "napadi" zbog toga što je uopšte prihvatio da njegova devojka pozira u ovako provokativnom izdanju, ali se čini da mladom pevaču to nije smetalo i da je on siguran, kako u sebe, tako i u svoju izabranicu.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Tamara Kujačić

 

- Je l' postoji nešto što si žrtvovao i zbog čega se kaješ? - pitala je reporterka Vojaža na nedavnom festivalu.

- Više ne postoji Mihajlo, sada postoji samo Vojaž, to je najveća žrtva, a najveća razlika je to što su oni crno i belo... Ovo je javni posao, svako ima mišljenje i može da ga iznese. Kada naučiš da nemaš emocije i da budeš jedna prazna konzerva, vrlo lako prođeš sve to.

- Za koga si ostao Mihajlo - pitala je reporterka.

- Uvek ima neka kritika od strane porodice, ja to uvek poslušam i uzmem u obzir, ja sam odrastao momak. Porodica je jedino mesto gde zapravo imam sluha - rekao je Vojaž, te se osvrnuo na svoj album i duet sa Cecom:

- Ceca je pre svega jedan ozbiljan umetnik, ozbiljan vokal i profesionalac. Odabrao sam Cecu da ona bude ta, zato što je na vrhu na kojem je duže nego što ja živim. Ima tu još dosta pesama i stvari koje treba da se dese, ali sam smatrao da je ovo odličan početak. Ona je bila zaintresovana, njoj je zanimljivo šta može mlađa generacija može da pruži. Nije kao većina zvezda tog nivoa bila u fazonu: "Nećemo to da radimo". Sve je teklo najlaganije, mene je ispoštovala maksimalno, ostala je 20 sati na snimanju, to je više nego što sam tražio i hvala joj - rekao je Vojaž.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading