NAPRAVILI HAOS U HOTELU, PA SE ŽALE NA TUĐI: Aleks Nikolić izdramila na društvenim mrežama, OVO joj smeta u Parizu! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

28.07.2023

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica "Zadruge 6" nije krila nezadovoljstvo

NAPRAVILI HAOS U HOTELU, PA SE ŽALE NA TUĐI: Aleks Nikolić izdramila na društvenim mrežama, OVO joj smeta u Parizu! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Aleks i Car

Pobednica "Zadruge 6" Aleksandra Nikolić otputovala je na romantično putovanje sa svojim verenikom Filipom Carem u Pariz, ali ih to ne sprečava da redovno drže "lajv" mečeve na društvenoj mreži TikTok. Tokom jednog od uključenja sa Anom Spasojević, Aleks se požalila na buku ispred hotela u kom ona boravi.

- Šta vrište ovako po ulicama, Bože me sačuvaj. Izgleda da je ovde večeras neki izlazak - žalila se pobednica "Zadruge 6" Spasojevićevoj.

Ovo ne bi bilo čudno, da Car nije iste noći priznao da su se gosti ovog hotela žalili na buku koja dolazi iz njihove sobe.

- Ljudi, ne smem da galamim, gosti se žale.  Danas sam baš zagalamio, nema to, nije ko kod nas, nije Bosna, Srbija, Hrvatska, to mirno, kažu meni: "Vršiš nasilje nad gostima sa drekom". Rekoh, j*biga, TikTok meč - pričao je Car tokom jednog "lajv" uključenja.

Mnogi korisnici društvenih mreža koji su upućeni u rijaliti događaje su šokirani što Aleks i Car uopšte troše vreme na TikTok-u, umesto da uživaju u gradu ljubavi. Oni su prvi dan iskoristili za posetu Ajfelovoj kuli, da bi kasnije posetili i Dizniled, što im je bio san iz detinjstva, a nakon toga su svoje slobodno vreme posvetili TikTok mečevima.

Republika

Foto: ATA Images, Pixabay

Aleksandra i Car

Podsetimo, Aleks i Car su ovo putovanje dobilo od fanova, kad su se verili pred sam kraj šeste sezone popularnog rijalitija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading