ANA ĆURČIĆ BRUTALNO ODGOVORILA KAČAVENDI, PA PONIZILA BULIĆEVU DEVOJKU: One su od danas do sutra, ja sam večna!

Autor:

Zadruga

04.07.2023

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić ozvaničila je pomirenje sa Acom Bulićem, kuma Kačavenda momentalno razvezala jezik!

ANA ĆURČIĆ BRUTALNO ODGOVORILA KAČAVENDI, PA PONIZILA BULIĆEVU DEVOJKU: One su od danas do sutra, ja sam večna!

Foto: ST/Dragan Kadić, E-Stock/Časlav Vukojičić

Vest o pomirenju Ane Ćurčić i Ace Bulića zaprepastila je javnost, a na tu temu govorila je i Milena Kačavenda, koja je Ani bila podrška tokom učešća u Zadruzi 6, a onda se sve preokrenulo.

Ćurčićeva je nju otpratila sa Instagrama, pa otkrila da se kuma sprema za Zadrugu 7, posle čega je Kačavenda razvezala jezik i prokomentarisala Bulićevo pomirenje sa Anom:

- Još jedna u nizu kontradiktornosti Ane, međutim smatram da se ovim zakopala do kraja apropo priča o prevarama i ostavljenim ženama, obzirom na to da je do juče hvalila Acinu suprugu. Ne želim ni da mislim kako ću se osećati kada sretnem Acinu ženu, prekrstiću se u "kuma budala "par ekselans". S obzirom na to da je Ana izjavila da ja ulazim u "Zadrugu elita", valjda ona zna bolje od mene, mislim da je mlaka njihova španska sapunjara za ulazak, gledaocima je sve jasno kao dan. Želim im svu sreću - poručila je Kačavenda za Pink.rs.

Republika

Foto: pink.rs

 

Odmah potom, usledio je i Anin odgovor kumi:

- Da, jer nisi govorila istinu. Aca se davnih dana razveo sa ženom, a devojka je svaka od danas do sutra, samo je Anči večna - napisala je Ćurčićeva na svom Instagram profilu.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Trsha

04.07.2023 20:25

Ju Juu!!! Nanja dodji sebi, blago meni!!! Da si vecna, kao sto kazes ne bi te pre XY godina tvoj Popaj ostavio ... Odavno bi bila gospodja Bulic, i njegova zena!!! Pricala si, da ti je Aca samo prijatelj, a njegova zena NE treba da se plasi, cak te i podrzava,...!!! Nemamo mi amneziju, nego ti draga Njanja nemas pojma sta pricas!!! Gospodji Acinoj bivsoj dugogodisnjoj partnerki, svaka cast, a ti ces ostati samo lazov i jeftini manipulator, nazalost uvek ostavljena,...bas se pitam ZASTO!!!