SLAVNIĆI SPREMNI DA UNIŠTE ANU ĆURČIĆ, OTVORILI PANDORINU KUTIJU: Moka otkrio njene MRAČNE TAJNE, sad su sve stvari jasne zašto se ponašala OVAKO!

Autor:

Zadruga

02.07.2023

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moka Slavnić raskrinkao Anu Ćurčić!

SLAVNIĆI SPREMNI DA UNIŠTE ANU ĆURČIĆ, OTVORILI PANDORINU KUTIJU: Moka otkrio njene MRAČNE TAJNE, sad su sve stvari jasne zašto se ponašala OVAKO!

Foto: Milan Maricic/ATAImages, E-Stock/Časlav Vukojičić

Drugoplasirana zadrugarka, Ana Ćurčić, iznela je niz tvrdnji i optužbi na račun bivšeg svekra Zorana Moke Slavnića, koje je on sada prokomentarisao i odgovorio joj.

Moka je izneo tvrdnje da je Ana ,,tabletomanka", te da mu je priznala svojevremeno da je to istina. Podsetimo, Ana je u više navrata i sama govorila o tome koje lekove koristi radi smirenja, jer joj je prepisano od strane doktora. 

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Milan Maricic/ATAImages

Moka Slavnić i Ana Ćurčić

 

Međutim, Moka je izneo ovaj detalj, kako bi javnosti pokazao da je ima u šaci. 

Ona je teški tabletoman. Priznala mi je to. Ja sam bio crkva u kojoj se molila pre nego što je ušla u "Zadrugu". Je l' sad hoće da me tuži da sam manijak? U odnosu na nju ili nekog drugog? To je samo nastavak onog nesretnog trotonca koji je hteo da me uvredi. Njena lažna kuma je naposletku rekla da nije tako mislila za sve ono što je pričala da sam "tatko bez patko" ili ne znam šta - ispričao je Moka za Skandal.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
istina

03.07.2023 12:06

moko zdruga je zavrsena idi setaj pjevacicu, pusti Anu nije to tvoja tema.Pozdravila te gutalica, kazi zasto te ostavi...