ZVEZDAN PREKLINJAO ANU DA BUDU ZAJEDNO PONOVO! Pojavio joj se ispred zgrade, ona se od straha ZAKLJUČALA u stan!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić traži oproštaj od Ane Ćurčić

ZVEZDAN PREKLINJAO ANU DA BUDU ZAJEDNO PONOVO! Pojavio joj se ispred zgrade, ona se od straha ZAKLJUČALA u stan!

Foto: E stock

Ana i Zvezdan

Zvezdan Slavnić moli Anu Ćurčić da joj se vrati, kampovao ispred njene zgrade ne bi li je sreo i slao poruke da će se ubiti. Bivši učesnik šeste sezone rijalitija "Zadruga 6", koji je bio diskvalifikovan nedelju dana pred finalno veče zajedno s mladom ljubavnicom Anđelom Đuričić, sada želi da se vrati na staro. Odmah nakon što je njegova partnerka otišla kod roditelja u Crnu Goru, kada su i raskinuli, on se bacio na moljenje bivše da mu oprosti sve i da ponovo budu zajedno.

- Anđela je danima bila nezadovoljna odnosom sa Zvezdanom. Sve joj je postalo tesno i sve što su oni radili zajedno za nju je postala rutina. Rekla mu je da mora da ode kod svojih, da malo razbistri glavu, da razmisli o svemu. Zvezdan je postao svestan da ne može da isprati Anđelin tempo, kao i da će na njenom putu ka uspehu on u svojim godinama postati suvišan. Anđela je otišla kod roditelja i brata, što je njemu bila idealna prilika i šansa da raskine s Đuričićkom, pokuša da dođe do Ane i popriča s njom ne bi li uspeo da je ubedi da ipak treba da se izmire i nastave tamo gde su stali - počinje izvor blizak porodici Slavnić koji je dobro upućen u sva dešavanja iza kulisa, pa dalje nastavlja:

Foto: ST/Nikola Mutić

Zvezdan Slavnić

- Iako je Anđela insistirala da joj kaže zašto želi pauzu u vezi, nije joj se javljao. On je zapravo smišljao plan. Došao je do Aninog broja. Nazvao ju je na telefon, misleći da će se ona javiti, ali kada je čula njegov glas, prekinula je vezu i blokirala ga. On nije odustao, došao je kolima ispred njene zgrade. Komšije su ga videle i odmah su javile Ani da je on tu. Uplašila se i nije izlazila iz stana. Razmišljala je da li da siđe i sve mu saspe u lice, ali onda se predomislila, imala je dozu straha da joj ne naudi. Ipak je ostala u stanu, zaključana. Nije čak ni Acu Bulića nazvala da mu ne pravi probleme. 

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ana Ćurčić

Izvor blizak bivšim supružnicima nam na kraju priča i kako je sin Moke Slavnića reagovao na ignorisanje.

- Imao je Zvezdan sreće, Ana nije htela da zove policiju, kada je video da je nema, otišao je i poslao poruku da će nauditi sebi ako ne budu razgovarali. "Ana, desiće se veliko zlo, veruj mi. Ti znaš da ja ne pucam uprazno. Molim te, javi mi se. Nemoj da dopustiš da naudim sebi", glasila je jedna od poruka upućenih Ani, na koju ona nije odgovorila. Ona je sada u strahu. Jedva da i na prozor pomoli glavu. Hoće da završi obaveze oko emisija na Pinku, pa će da otputuje negde da bi pobegla od njega, barem na neko vreme. Zna kakav je, i zna da neće odustati dok se ne bude sreo s njom oči u oči - završava naš odlično obavešten izvor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:


 

Komentari (0)

Loading