PRAVDA SE ANĐELI? Zvezdan se svim silama trudi da dokaže da nema ništa sa Anom!

Autor:

Zadruga

24.06.2023

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se nakon sinoćnje emisije "Narod pita"

PRAVDA SE ANĐELI? Zvezdan se svim silama trudi da dokaže da nema ništa sa Anom!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, M.M./ATAImages

Bivša zadrugarka Žana Đorđević je sinoć u emisiji "Narod pita" oplela po bivšoj rijaliti drugarici Ani Ćurčić, te se dotakla i njenog odnosa sa Zvezdanom Slavnićem.

- Ani glas ne mogu da čujem, kada je ušla svi smo bili uz nju, a ona je nakon nekog vremena samu sebe demantovala. Ona je takva, pravila od sebe nešto. - Gde je bila kuma tih trinaest godina, kada se dešavalo? Sa kim je Ana, sa Acom ili Zvezdanom? Meni nije čudno, ja sve znam, a presmešno je sve. Ja sam sigurna da Ana voli Zvezdana, ona bi opet bila sa njim, a Aca nije tip sa kojim bi ona bila. Meni bi ona bila šmeker da prizna to, ali kada kaže kako jeste nije problem. Meni da je bacio oval, ja bih mu bacila dva. Ona i da je sa Acom u bilo kakvom odnosu, ona bi se vratila Zvezdanu. Ona je navikla na Zvezdana takvog, tako su navikli da funkcionišu. Meni nije isključeno da su Anđela i Zvezdan raskinuli, jer se on čuo sa Anom, znam da će mi se Zorica naljutiti, a nas dve smo u dobrom odnos, pozdrav za Zoku. To nisu bajke, ja sam danas pročitala da su Ana i Zvezdan u komunikaciji - dodala je Žana.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Žana Đorđević

Povodom ovoga se na društvenoj mreži Instagram oglasio Zvezdan, koji ističe da komunikaciju sa Anom nije imao, niti će je imati.

Poslušajte ceo klip, Žana iznosi isključivo svoje mišljenje, nigde se ne spominje kontakt Zvezdana i Ane, već ona iznosi svoje mišljenje i donosi zaključke. Da ne bi dalje išle priče i da zaustavimo novinske natpise, što se tiče kontakta Zvezdana i Ane, nije ga bilo, niti će ga biti! - napisao je Slavnić.

Republika

Foto: Instagram.com

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading