"ZVEZDAN JE HTEO DA LIKVIDIRA ACU I MENE, IMAO JE SUMU DA PLATI" Ana Ćurčić otkrila JEZIVU istinu o razgovoru BEZ BUBICA!

Autor:

Zadruga

20.06.2023

02:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić otkrila istinu o snimku na kom priča sa Zvezdanom Slavnićem bez bubica.

"ZVEZDAN JE HTEO DA LIKVIDIRA ACU I MENE, IMAO JE SUMU DA PLATI" Ana Ćurčić otkrila JEZIVU istinu o razgovoru BEZ BUBICA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dosta se spekulisalo o snimku na kom Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić pričaju bez bubica, a večeras je u emisiji ,,Narod pita" istina isplivala na videlo. Naime, tokom emisije uključila se gledateljka koja je upitala Anu da otkrije istinu o spornom snimku, nakon čega je usledio šok odgovor.

Prvo, Ćurčićeva se sledila od straha i šoka kada je čula pitanje, a potom tvrdila da joj je tada Zvezdan najavio da će platiti da je likvidiraju. Međutim, nije samo ona bila na tom spisku, već pored nje se našao i njegov ljuti rival, Aca Bulić.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić Narod pita

 

- Au... Ne smem to da kažem...Pa pričao je o meni i Aci Buliću i o tome da će da iznajmi nekog da nas likvidira, čak i sumu je rekao. Decu ne, Acu i mene - tvrdila je Ana u emisiji ,,Narod pita".

Podsetimo, pre početka emisije, Ana je za Republiku progovorila o strahu koji je osetila zbog Zvezdana, te da je pomislila da će je pronaći nakon raskida sa ljubavnicom Anđelom Đuričić.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading