ISPLIVALA ISTINA O BIVŠEM PARU, MAJU I JANJUŠA VEŽE NEŠTO I OD LJUBAVI JAČE: Da li će ovaj snimak promeniti tok rijalitija (VIDEO)

Autor:

Zadruga

01.05.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fanovi rijalitija komentarišu da se kroz sve sezone menjao samo Marinkovićkin fizički izgled.

ISPLIVALA ISTINA O BIVŠEM PARU, MAJU I JANJUŠA VEŽE NEŠTO I OD LJUBAVI JAČE: Da li će ovaj snimak promeniti tok rijalitija (VIDEO)

Foto: TV Pink/printscreen

Jedna od najvećih rijaliti ljubavi koja se neslavno završila svakako je bila ona između Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša, a koliko je ovaj par bio zanimljiv, govori i to što i dan danas na fan stranicama zna da osvane neki klip koji se odnosi na njih dvoje.

Naime, tako se nedavno zavrteo video u kome fanovi rijalitija podsećaju kako je Maja u Zadruzi 1 plakala zbog Janjuša, te da je isto to zabeleženo i u Eliti. 

- Maja plače zbog Janjuša u "Zadruzi 1" i "Eliti", šta se promenilo - stoji u opisu snimka u kome Marinkovićeva roni gorke suze zbog tadašnjeg dečka, kog je veza sa njom koštala braka. 

Očigledno je da se Maja u međuvremenu potpuno vizuelno transformisala, što su sada mnogi na društvenoj mreži i komentarisali, pre nego činjenicu da je ona i aktuelnom rijalitiju plakala zbog Janjuševića.

- "Treba pustiti sad ovaj klip u Eliti", "Ne znam da li se sećate jedne stare australijske serije, ne mogu da se setim naziva, kad glavnu glumicu unakaze krokodili i ona se operiše i postane neprepoznatljiva, e to je Majin slučaj, od cveklanke postane 'otmena dama'...", "A kakva je ružna bila, šta rade ovi plastičari svaka im čast...", "Plastičaru dati orden, ala ju je opravio, svaka mu čast" - samo su neki od komentara. 

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs

Maja Marinković se u "Eliti" smuvala sa Stanislavom Krofakom, a Janjuš sa Aneli Ahmić

Inače, Maja i Janjuš su na neki način uspeli da ostanu u prijateljskim odnosima nakon svoje burne veze i još burnijeg kraha njihove ljubavi. 

Marinkovićka mu je pružila nesebičnu poršku i saosećanje u najtežim momentima kada je krajem prošle godine na tragičan način izgubio najmlađeg brata Mihaila Janjuševića.

Iako je Elitu obeležila Janjuševa veza sa Aneli Ahmić, Maja je dokazala da ona u njegovom srcu ipak ima posebno mesto.

U poslednje vreme Marinkovićka je uspela da zaseni Anelinu i Markovu ljubavnu priču, kada je uplovila u vezu sa Stanislavom Krofakom, inače, bivšim dečkom devojke repera Nenada Aleksića Ša - Mione Jovanović.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading