OVAJ SNIMAK ĆE VAS OSTAVITI BEZ TEKSTA: Pogledajte šta su momci uradili na proslavi 1. maja!

Autor:

Vesti

01.05.2024

20:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neobična proslava Prvog maja izazvala buru na društvenim mrežama

OVAJ SNIMAK ĆE VAS OSTAVITI BEZ TEKSTA: Pogledajte šta su momci uradili na proslavi 1. maja!

Foto: printskrin


Društvene mreže u Srbiji i regionu zapaljene su nakon što je podeljen snimak neobične proslave Prvog maja jedne veselo raspoložene grupe mladića. Snimak prikazuje grupu momaka u dobrom raspoloženju kako pevaju uz muziku, da bi zatim četvorica od njih bila praćena trubačima - pravac bazen! Međutim, i to je bilo tek početak neobičnih događaja. U jednom trenutku, na snimku se pojavljuje mladić koji vitla motornom testerom, dodatno podižući nivo neobičnosti ove proslave.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)



Reakcije na društvenim mrežama

Ovaj snimak je izazvao žestoku reakciju na društvenim mrežama, gde su se nizali različiti komentari. Dok su neki izrazili negativnost i osudili ovakvo ponašanje, drugi su podržali ovakav način proslave Prvog maja. Kommentari poput "Što veća budala, to si popularniji" su se smenjivali sa onima koji su podržavali ovakav vid slavlja, kao što je "Živeće ovaj narod!"

Reakcija javnosti

Događaj je izazvao dosta pažnje javnosti, a reakcije su bile podeljene. Dok su jedni osuđivali ovakvo ponašanje kao neodgovorno i opasno, drugi su isticali da je ovo samo izraz veselja i slavlja, te da nije ništa više od toga. Ovakav sukob mišljenja dodatno je podgrejao društvene mreže i izazvao živu raspravu o tome šta je prihvatljivo ponašanje u javnosti, posebno na dan kada se obeležava radnički praznik.


Neobična proslava Prvog maja koja je izazvala burnu reakciju na društvenim mrežama pokazala je koliko su stavovi javnosti podeljeni kada je u pitanju prihvatljivo ponašanje. Dok jedni osuđuju ovakve vidove slavlja kao neodgovorne i opasne, drugi ih vide kao izraz veselja i slobode. Ovaj događaj će svakako ostati upamćen po svojoj neobičnosti i živopisnim reakcijama koje je izazvao.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading