BIVŠI ZADRUGAR UHVAĆEN U PRVOMAJSKOJ AKCIJI: MMA borac telo izvajao do SAVRŠENSTVA, pa najavio HAOS! (GALERIJA)

Autor:

Zadruga

01.05.2024

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika donosi fotke popularnog MMA borca, koji nam je otkrio kako provodi praznike!

BIVŠI ZADRUGAR UHVAĆEN U PRVOMAJSKOJ AKCIJI: MMA borac telo izvajao do SAVRŠENSTVA, pa najavio HAOS! (GALERIJA)

Foto: Jelena Calasan

Marko Smiljić

MMA borac Marko Smiljić postao je poznat široj javnosti svojim učešćem u šestoj sezoni popularnog rijalitija "Zadruga". Smiljić je pažnju privukao i svojim zategnutim telom, a za portal Republika otkrio je kako provodi praznike i šta se novo dešava u njegovom životu.

Marko, koji vredno radi na svom telu, podelio je sa nama i fotke sa jednog od treninga.

Republika

Foto: Jelena Calasan

Marko Smiljić

- Prvi maj ću provesti sa par drugara. Idemo danas na Frušku goru malo da prošetamo, otići ćemo u reostran na ručak, nakon toga držim personalni trening u teretani, a uveče ću raditi kao obezbeđenje u kazinu - otkrio nam je Marko na samom početku, pa priznao kako će provesti Vaskrs.

- Za Veliki petak ću obići rodbinu u Šidu, a za Vaskrs sam se odlučio da odem u manastir Vrdnik, na službu, gde ću provesti i ostatak Vaskrsa - priznao nam je on.

Republika

Foto: Jelena Calasan

Marko Smiljić se sprema za takmičenje

Smiljić je nakon izlaska iz rijalitija "Zadruga" imao povredu, zbog čega je prestao da trenira MMA, ali se potpuno posvetio teretani. Kako nam je otkrio, vredno radi i sprema se za takmičenje u bodibildingu.

- Dane provodim tako što treniram i spremam se za takmičenje u bodibildingu, tj. Balkanski kup, koji će se održati u Knjaževcu. Inače, jako mi je dobro krenulo i na poslu sa personalnim treninzima i planovima ishrane, tako da u bližoj budućnosti imam plan da ispišem još jedan program za skidanje masti i da podelim sa ljudima program i fore kako sam došao do takmičarske forme za samo deset nedelja i skinuo deset kilograma, a pritom sačuvao poprilično mišiće. Imam u planu da otvorim svoj sajt, na kom će ljudi moći da kupuju onlajn planove treninga i ishrane - ispričao je Smiljić za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading