KAO KUČE KAD NJUŠKA I LIŽE GAZDU: Anđelini fetiši glavna tema u Zadruzi, javnost šokirana novim detaljima, ovo radi sa Zvezdanom tokom odnosa!

Autor:

Zadruga

23.05.2023

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković jedva je dočekala svoj red da oplete po Zvezdanovoj ljubavnici, zbog čega je Anđela propala u zemlju od sramote!

KAO KUČE KAD NJUŠKA I LIŽE GAZDU: Anđelini fetiši glavna tema u Zadruzi, javnost šokirana novim detaljima, ovo radi sa Zvezdanom tokom odnosa!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela

Tokom sinoćnje emisije "Pretres nedelje", zadrugari su komentarisali odnos Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića, kroz koji se i dalje provlači Maja Marinković.

Neizbežna je bila tema Anđelinih fetiša, koji svakodnevno šokiraju javnost, a to je dodatno inspirisalo ostale ukućane, da podele sa gledaocima svoja lična iskustva, pa je tako na red došla Šarmen Soraja, koja je imala zanimljivu priču iz prošlosti:

- Ja razumem to, imala sam ja nešto slično sa bivšim dečkom, to ti je kao kuče, koje se obraduje svom gazdi, pa ga onda njuška, miriše, liže... - isričala je Šarmen, a onda se uključila i Maja.

- Ništa to nije neočekivano, s obzirom da je prešla i prek prevare i preko čina koji je učinjen. Ja sam joj ovde u prolazu rekla ''Šta je Maca Lizo, opet si ostavljena? '' Nije mi to ništa čudno, nije ništa iznenađujuće. Znaš ti šta je moj leo za nju u odnosu? Gospodin. Ako ti nemaš tu slobodu u odnosu, da kažeš svoj stav, svoje mišljenje.. Ja mislim da od toga nema ništa i da će biti sve do jula ovako kako jeste, ali napolje kad izađu biće pesma od Ljupke Stević ''Čao''. Jeb*š vezu bez Maje Marinković - rekla je Maja.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

- Ne zanima me njeno izlaganje. Verovatno je Zorica imala iskustvo da neko ka*i po njoj, ovo što smo pričali to je nešto drugo. To su totalno neke druge stvari - rekla je Anđela.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading