PIJANA ANĐELA TRESNULA ZVEZDANA U MEĐUNOŽJE! Isplivao neviđeni snimak iz "Zadruge", Slavnić se PRESAVIO od bolova! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zadruga

04.05.2023

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić u pripitom stanju udarila je bivšeg dečka, Zvezdana Slavnića, u predelu međunožja, što je njega izbezumilo.

PIJANA ANĐELA TRESNULA ZVEZDANA U MEĐUNOŽJE! Isplivao neviđeni snimak iz "Zadruge", Slavnić se PRESAVIO od bolova! (VIDEO)

Foto: printscreen/instagram

Žurka u rijalitiju "Zadruga" održala se, kao i uvek, u utorak veče, međutim, jedan detalj sa imanja u Šimanovcima promakao je svima, pa čak i najvernijem gledaocima.

Naime, mlada Crnogorka Anđela Đuričić je bila i više nego vesela to veče, te je u više navrata tražila od Marije Kulić vino kako bi mogla da se "opusti". Bivša ljubavnica Zvezdana Slavnića je veče provela u društvu zadrugara, kojima je već najavila da će popiti koju čašicu više na žurki.

U isto vreme, Zvezdan se sve vreme zabavljao kako sa trenutnom partnerkom Majom Marinković, tako i igrao sa ostalim rijaliti učesnicima, a mnogi navode i da se namerno "motao" oko Đuričićeve, što dokazuje i činjenica da ga je Crnogorka tokom igranja slučajno udarila u međunožje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

Slavnić se odmah uhvatio za prepone i pogrbljen odšetao od njih, a ovo je pokrenulo lavinu smeha kod svih zadrugara koji su bili prisutni, kao i kod Anđele, koja je najpre bila iznenađena celom situacijom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading