"TI SI ZA LEČENJE, DA SI MOJE DETE ODSEKAO BIH RUKU SEBI" Zvezdan doživeo pomračenje zbog Anđele, sprema je za terapiju u ustanovi! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

03.04.2023

10:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdanu Slavniću popustile sve kočnice kada je u pitanju Anđela Đuričić.

"TI SI ZA LEČENJE, DA SI MOJE DETE ODSEKAO BIH RUKU SEBI" Zvezdan doživeo pomračenje zbog Anđele, sprema je za terapiju u ustanovi! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Rasprava Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić i dalje traje. Ona na sve načine pokušava da smiri strasti. Međutim, kako je vreme odmicalo, Zvezdan je postao sve nervozniji, a potom joj je odbrusio.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić Zadruga 6

 

- Što si ti ušla u ovde? - upitao je Zvezdan.

- Pa došla sam da zaradim pare, kao i svi normalni ljudi, i ti si zato došao - kazala je Anđela.

- Ne, meni je ovo poslednja stanica, imao sam dve opcije - rekao je Zvezdan.

- Šta je tu loše, što sam došla da zaradim novac. Ja sam radila neke stvari napolju ali me nije zadovoljavalo - rekla je ona.

- A ovo te zadovoljava šta? Po kojima parametrima ti kapiraš da smo mi isti po pitanju ovoga? Što ti je ovo ovde prva stanica- upitao je Zvezdan.

- Došla sam da se odmorim od svog posla, šta je problem? - kazala je Anđela.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić svađa

 

- Tvoji roditelji su mogli da ti obezbede neki lokal da uložiš pa da počneš nešto svoje a ti u Beograd u uđeš ovde, ti devojko nisi normalna. Ja bih odsekao sebi ruku da moje dete ne uđe ovde, i ja treba šta da budem sa tobom. Ti si za lečenje, treba ti pomoć - govorio je Zvezdan.

- Ti apsolutno nemaš sekund životnog iskustva, došla si ovde da se družiš, upoznaš ljude.... Da li si ti normalna šta pričaš? - kazao je Zevzdan.

- Ja sam povučena, nemam puno prijatelja napolju, mislim da si to i primetio. Došla sam iz nekih svojih razloga - govorila je Anđela.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić svađa

 

- Ja ne mogu više da pričam sa tobom, ja ne znam, meni je ovo toliko smešno. Ovo je ludilo. Treba da odeš kod doktora i kod psihijatra da pričaš sa njima o tim problemima, to su ljudi koji imaju školu i kojima treba da se obratiš. Da ti pomognu da stekneš prijatelje - pričao je Zvezdan.

- A jel hoćeš ti da pričaš sa mnom o tim stvarima, da mi pomogneš? - upitala je Anđela.

- Hoću srećo ali ne sada, to je proces, treba vremena, sa tobom mora ozbiljno da se radi - kazao je Zvezdan.

Detaljnije u nastavku:

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading