ANINA KUMA SPREMILA ZVEZDANOVA PISMA IZ ZATVORA! Milena Kačavenda krenula da rešeta uživo u emisiji, sadržaj je MONSTROUZAN!

Autor:

Zadruga

21.03.2023

22:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda spremila je sva pisma koja je Zvezdan Slavnić slao Ani Ćurčić iz zatvora.

ANINA KUMA SPREMILA ZVEZDANOVA PISMA IZ ZATVORA! Milena Kačavenda krenula da rešeta uživo u emisiji, sadržaj je MONSTROUZAN!

Foto: printscreen/RTV Pink

Milena Kačavenda, kuma učesnice "Zadruge" Ane Ćurčić, donela je voditelju Ognjenu Amidžiću tucu pisama Zvezdana Slavnića, koje je bivši robijaš svojevremeno slao svojoj nevenčanoj supruzi iz zatvora.

Ona je sve stavila na sto, pa otkrila kakve dokaze ima kod sebe.

- To su pisma Zvezdana "Glavnića" iz zatvora, upućena mojoj kumi. Sada me svi hejtuju da nisam kuma, eto, nisam kuma, drugarica sam... Šta menja stvar?! Je l' smo možda nas dve u vezi?! Ta pisma stoje kod mene, dokumentacija Slavice "Glavnić". Sve je ostavljeno za slučaj "ne daj ti Bože". Taj slučaj je došao, sada kuma grebe - započela je ona, a potom otkrila šta se tu nalazi:

- Nisam znala da je mister "Glavnić" vrlo rečit. Pola zatvora je pisalo ova pisma, obeležavalo stranice... Čitala sam do pet ujutro, posle odustala. Da ne bi rekao neko da nešto mutim, ja sam donela, pa izvucite. Obećanja raznorazna, žaljenja što ju je tukao i maltretirao...

Kako kaže, uvek će biti uz kumu Anu.

- Branim je do kraja, Glavnić je jeo moje motane sarme, a to ima cenu. Sada smo na 40 odsto, zahuhtava se - kaže Milena, koja nije najzadovoljnija Aninim ponašanjem u "Zadruzi".

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Milena Kačavenda Amidži šou

- Da se držala onoga... Do njenog ulaska u "Zadrugu" nisam znala kolika je žrtva, koliki je njen strah. Znala sam da ga ima, ali da ima toliki strah... Ana je probleme gurala pod tepih, bila je situacija kada je kuma nindža uletala sa sekirama i noževima. Ana je mnoge stvari prekrivala, gurala pod tepih. Nije bila svesna da je ozbiljna žrtva, njega je prikrivala - zaključuje Kačavenda u emisiji "Amidži šou".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading